lenjerii de pat cocolino

Mai multe detalii despre lenjerii de pat cocolino

Aceste lenjerii de pat Cocolino Pucioasa sunt ideale doar pentru camera dvs., in special pentru camerele copiilor. Copiii vor adora noul set de lenjerii de pat Cocolino de la Pucioasa furnizate de magazinul online Patone.ro pentru ca sunt foarte pufoase si de calitate. Mai ales pentru ca le ofera confort pe tot parcursul noptii.

lenjerii de pat cocolino

Este important sa investiti in cele mai bune materiale pentru cearsafurile de pat. In plus fata de saltele si perne care trebuie sa fie confortabile, la fel si lenjeria de pat trebuie sa ofere relaxare.

Alegeti aceste lenjerie de pat, deoarece are o textura moale si delicata. Cu siguranta te vor face sa te indragostesti cu adevarat de patul tau.

De ce aceste foi se numesc Cocolino?

V-ati intrebat vreodata cum aceste produse de asternut au primit numele de cocolino? Ei bine, cineva de la patone.ro iti spune ca numele provine din materialul folosit la realizarea acestor lenjerii, care este un material de inalta calitate, dens si pufos. Acest material va va oferi caldura necesara si starea relaxata.

Ingrijirea se datoreaza materialului de plus din microfibra. Aceste lenjerii cocolino nu numai ca se simt moi si confortabile, dar va pot oferi, de asemenea, un aport mai mare de caldura mai ales in sezonul rece. Gama Patone aici: https://www.patone.ro/lenjerii-de-pat-cocolino

Cum se curata corect lenjeriile cocolino?

Pana acum, poate ca nu ati acordat prea multa atentie acestui aspect, dar ingrijirea cearsafurilor de pat trebuie sa respecte anumite linii directoare.

Prin urmare, veti evita deteriorarea materialului din care sunt fabricate aceste lenjerii de cocolino, mai ales atunci cand setati temperatura masinii de spalat la cel mult 30 de grade Celsius.

In al doilea rand, cel mai bine este sa alegeti detergent de cea mai buna calitate fara inalbitor chimic. In cazul unui contact cu clorul, puteti deteriora culoarea asternutului.

O alta greseala obisnuita este spalarea lenjeriei de pat cu prosoape. In acest caz, scamele pot cadea cu usurinta de pe prosop in timpul procesului de spalare, iar cearsafurile dvs. pot fi selectate cu un aspect extrem de neplacut.

Au văzut: 624