Seara este partea zilei asteptata de toata lumea. Acesta este momentul de relaxare si de liniste, atat de important. Corpul se reface dupa o zi aglomerata de munca in acele momente si se relaxeaza pentru a putea continua in acelasi ritm.

Sarcinile prea multe pe care le are de indeplinit o persoana zilnic sunt uneori prea solicitante pentru corp, de aceea, este important ca orele de somn sa fie optime. Pentru ca fiecare noapte sa fie relaxanta si corpul sa se refaca, este nevoie de anumite elemente esentiale. Lenjeria de pat are printre cele mai mari influente asupra calitatii somnului. Coneltex este alaturi de clienti cu o gama variata de lenjerii de pat calitative, alaturi de perne si pilote.

Importanta imprimeului si al calitatii materialului

Fiecare element care compune spatiul pentru odihna trebuie sa fie de o anumita calitate. Avand in vedere ca dormitorul si implicit patul sunt destinate relaxarii, acesta trebuie sa fie imbracat in materiale calitative. Fiecare contact cu pielea trebuie sa fie placut si sa nu incomodeze in niciun fel.

Bumbacul este unul dintre cele mai preferate materiale de catre clienti cand vine vorba de lenjeriile de pat. Acest material este 100% natural. Din acest motiv este hipoalergenic si acceptat de aproape toata lumea. Este moale, ceea ce face ca fiecare miscare sa fie ca o imbratisare fina a materialului pentru corp. Fiecare element ar trebui sa fie cusut din acelasi material pentru ca fiecare parte a corpului sa aiba parte de acelasi confort.

Bumbacul este un material rezistent, ceea ce face ca in timp sa nu isi piarda din calitate. Imprimeul rezista dupa spalari in aceleasi conditii, daca aceasta este realizata conform instructiunilor. In materie de lenjerii de pat de la CONELTEX puteti gasi o gama variata de produse calitative care sa faca orele de somn mult mai placute, fara zeci de treziri.

Imprimeul lenjeriilor de pat are si el o importanta majora din punct de vedere vizual. Lenjeriile de la Coneltex sunt  de culori diferite si cu modele variate, astfel incat fiecare persoana sa poata gasi varianta potrivita.

Setul complet pentru fiecare dormitor

Pentru ca setul sa fie complet, cei de la Coneltex pun spre vanzare lenjerii care contin cearsaf de patura, cearsaf pentru saltea si fete de perna. In acest fel, fiecare element este invelit in acelasi material si confortul este crescut. Toate elementele necesare se afla in acelasi loc, la un click distanta. Coneltex realizeaza lenjerii alaturi de perne si pilote in propria fabrica, astfel incat produsele sa fie de standarde inalte.

Vizualizeaza toata gama de produse accesand site-ul si pentru comenzi sau alte informatii trimite un e-mail la adresa office@coneltex.ro.

Au văzut: 693