Little Prints este eshopul care dispune de produse special create pentru bebeluși, astfel încât să le ofere acestora confortul necesar și siguranță. Pielea celor mici este fină și delicată, iar acest lucru necesită o grijă detaliată pentru fiecare element care îi înconjoară, astfel încât să nu îi irite sau să le creeze diferite alergii.

Acest magazin online a fost primul din România care a adus produse premium de la mărci cunoscute din această nișă precum Bibs. Deține și produse marca Finn + Emma sau Mushie. Acestea sunt calitative și apreciate chiar și de influenceri. Gama de produse este variată astfel încât poți găsi orice element necesar pentru micuțul tău pe acest site.

Prânzul celui mic – o provocare pentru părinți

Fiecare zi în care copilul vrea să experimenteze diferite mâncăruri, sunt momente inedite și memorabile. Este minunat momentul în care îl vezi pe cel mic cum încearcă să prindă din bol alimentele cu lingura sau furculița și în jurul său este doar mâncare. Este o experiență nouă pe care acesta o trăiește și reprezintă pașii spre o viață în care se descurcă singur în diverse situații.

Toată această imagine amuză părinții, până în momentul în care trebuie să curețe tot acel dezastru din bucătărie. Pentru a face tot acest proces mai ușor de curățat, Little Prints pune la dispoziția părinților diferite elemente, care să minimizeze aceste riscuri de a scăpa farfuria pe jos cu toate alimentele înăuntru. Pe site sunt disponibile diverse boluri silicon marca Little Prints care au o ventuză anti-alunecare. Cu ajutorul acesteia, copilul nu mai împinge pe toată masa bolul, deoarece este prins într-un loc fix.

Aceste boluri pot fi achiziționate în set care vin la pachet cu o lingură și un capac, care permite transportul sau depozitarea acestora fără probleme. Fiecare produs este realizat din materiale non-toxice, 100% silicon alimentar. Sunt obiecte necesare și utile pentru fiecare părinte.

Articole vestimentare pentru copii

Pentru cei care au copii, știu cu siguranță că aceștia se murdăresc foarte repede cu orice țin în mână. Pentru cei mici, niciodată nu sunt prea multe haine. Un copil trebuie schimbat de câteva ori pe zi, pentru că ori se udă pe body, ori se murdărește cu mâncare și multe altele. Vestimentația celor mici poate fi trendy chiar și atunci când stau prin casă.

Poți vizualiza colecția de articole vestimentare și body-uri de la Little Prints, cu mesaje inedite și modele variate, care vor face ca toate amintirile rămase în poze să fie o încântare pentru cel mic atunci când le va vedea în viitor.

Accesează site-ul pentru a vedea toate produsele disponibile și poți plasa o comandă online cu tot ceea ce ai nevoie. Produsele vor fi livrate chiar la ușa ta, astfel încât nu vei fi nevoită să faci alte drumuri prin oraș în aglomerație. Pentru mai multe informații trimite un e-mail la adresa hello@littleprints.ro.