Design-ul interior joaca un rol exterm de important in confortul din locuinta din viata de zi cu zi, astfel ca, fie ca este vorba despre un simplu hol si pana la living, dormitor, bucatarie si pana la baie, fiecare spatiu este extrem de important din toate punctele de vedere.

Orice om isi doreste propria locuinta care sa fie amenajata dupa bunul plac, astfel incat sa-i ofere tot confortul pe care si-l doreste.

Fara doar si poate, cele mai importante spatii dintr-o casa, sunt reprezentate de living si de dormitor, acestea fiind zonele in care petrecem cel mai mult timp cand suntem acasa. Insa, chiar si asa, acest lucru nu inseamna ca restul casei trebuie ignorata.

Daca ne gandim la situatia in care doriti sa va renovati casa, atunci cu siguranta trebuie sa incepeti cu podelele si peretii. Astfel, in cazul living-ului si a dormitorului, parchetul este alegerea perfecta deoarece este un material care tine caldura, iar in cazul baii si a bucatariei, gresia este cea mai potrivita optiune deoarece sunt medii cu multa umiditate. In cea ce priveste peretii, acestia cel putin in cazul unei bai si a unei bucatarii, poate sa fie utilizata faianta, tot din acelasi motiv. Rezistenta, chiar imunitate la umiditate si se curata extrem de usor comparativ cu un perete simplu vopsit cu lavabila.

Gresie si faianta de lux italia pentru exterior si interior putem achizitiona la cele mai avantajoase preturi, accesand site-ul celor de la Gudart.ro. De asemenea, la acestia veti putea gasi inclusiv parchet, ceea ce este perfect pentru aceia dintre voi care isi doresc renovarea intregii locuinte si au nevoie sa realizeze o singura comanda pentru toate.

In ziua de astazi, suntem extrem de obisnuiti cu aceste placi ceramice, insa, cati dintre voi s-au intrebat vreodata, cand a aparut gresia ori faianta?

Primele datari istorice ale acestor placi ceramice, au fost facute acum mai bine de 4000 de ani, in interiorul piramidelor egiptene. S-au descoperit ramasite ale bailor placate cu diverse mozaicuri de ceramica, ramasite care sunt defapt vizibile si astazi in cetatile grecesti.

Exista mai multe tipuri de placi ceramice, de gresii si faiante, fiind impartite in functie de numarul de arderi la care sunt supuse, precum si rezultatul final. In acest fel, prima categorie de placi sunt cele neglazurate. Acestea se regasesc in primele etape ale evolutiei ceramicii arse. Placile din lut umed se ard o singura data in cuptor. O a doua categorie importanta, este cea a placilor glazurate. Astfel, dupa prima ardere, placile sunt supuse unei a doua arderi, la o temperatura mai inalta pentru a produce pe una dintre cele doua suprafete, un strat lucios, impermeabil si dur. A treia si ultima categorie, este reprezentata de gresia portelanata. Placa din lut este in acest caz vitrifiata in profunzime, rezultand un material compact ca duritate si lucios pe ambele suprafete.

In prezent, exista puse la dispozitia noastra fel si fel de gresii si faiante, de o multime de dimensiuni si modele. Piata ne ofera atat gresie glazurata cat si portelanata, la preturi foarte avantajoase, in special daca veti accesa site-ul celor de la Gudart. Dimensiunile placilor variaza de la stiluri de mozaic, la cel am placilor de dimensiuni cu adevarat mari.

Cu timpul, producatorii de gresie si faianta au inteles pe deplin cerintele si nevoile oamenilor, adapandu-se astfel la piata. Astfel, in prezent ne putem bucura de o multime de tipuri de placi ceramice, ce pot fi incluse in cele mai sofisticate idei de design interior cat si exterior.

Echipa Gudart.ro este gata sa va ajute cu astfel de solutii si idei, punandu-va la dispozitie o gama extrem de variata de gresie si faianta atat pentru interior cat si pentru exterior, gresie si faianta disponibila la cel mai bun raport calitate/pret.

Fara doar si poate, inceputul unei eventuale renovari, are ca start alegerea tipului de pardoseala, ulterior materialele folosite. De la pardoseli, pereti si pana la tavan, fiecare element conteaza, fie ca este vorba despre parchet ori gresie, faianta ori vopsea, mobilierul integrat, corpurile de iluminat si orice alt tip de accesoriu adaugat, toate acestea trebuie sa lucreze intr-o armonie perfecta astfel incat imaginea de ansamblu sa fie una cat mai placuta, luminoasa si sa creeze spatiul pe care fiecare dintre dumneavoastra si-l doreste dupa bunul plac.

Apeland la echipa Gudart.ro, veti putea beneficia nu numai de produse bune calitativ, ci si de tot suportul necesar pentru creativitatea dumneavoastra. Veti avea astfel posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de produse, de diverse forme si finisaje de ceramica produsa in Italia, precum si parchet de lemn de asemenea produs in Italia, cat si Suedia ori Finlanda.

La nevoie veti putea beneficia de toata consultanta necesara, pentru a putea traduce ideile, in planuri concrete care se pot materializa cu succes. Nici un detaliu stilistic sau tehnic nu trebuie lasat la voia intamplarii, tocmai de aceea personalul Gudart.ro va sta la dispozitie atat telefonic cat si prin email, pentru a va ajuta in a intelege concret caracteristicile tehnice ale produselor disponibile in catalog, precum si toate aplicatiile lor posibile.

Toate detaliile va sunt puse la dispozitie online, astfel ca sunteti invitati sa accesati website-ul Gudart.ro pentru a va putea convinge de tot ce reprezinta acest magazin. Recomandarea mea personala este Gudart.ro, iar acest lucru in fac din proprie experienta avand casa utilata atat cu gresie si faianta italiana de la acestia, cat si cu parchet de cea mai buna calitate.

Au văzut: 243