lucky-lady-charm

Lucky Lady’s Charm este pe locul 2 în topul celor mai apreciate sloturi video din toate timpurile. Acesta este produs de Novomatic care a produs și slotul de pe locul 1, Book of Ra. Lucky Lady’s Charm este un joc clasic bazat pe 10 linii câștigătoare și 5 role.

Acesta este atât de îndrăgit de jucători datorită funcției sale bonus și a câștigurilor masive pe care le poate obține cel care joacă. Orice împătimit al acestui joc are cel puțin o amintire cu un moment în care a obținut un profit foarte mare din acest joc.

Un joc relativ simplu

Lucky Lady Charm este un joc relativ simplu cu o coloană sonoră foarte interesantă și captivantă. Cel mai puternic simbol este cel al femeii care ține totodată loc și de wild. Mai exact, acesta înlocuiește orice simbol cu excepția scatterului. Atunci când înlocuiește o linie câștigătoare, simbolul wild va înmulți câștigul cu 2.

În jocul de bază, obținerea unei linii câștigătoare de 5 wild-uri îți va aduce un câștig de 900x miza totală. Pe locul doi în topul simbolurilor se află gărgărița și pămătuful. Ambele simboluri aduc câștiguri destul de mari. Cel mai râvnit simbol, în schimb, este scatterul.

Scatterul este reprezentat de o bilă de culoare roz. Funcția bonus se activează atunci când pe ecranul de joc nimerești minim 3 bile. Funcția bonus îți oferă 15 rotiri gratuite, iar câștigul este multiplicat cu 3. Rotirile gratuite pot fi redeclanșate dacă în timpul bonusului apar minim 3 bile pe ecran.

Citește și: Care sunt regulile de baza ale pariorilor de succes

De asemenea, dacă nimerești 5 scatteruri în timpul rotirilor gratuite vei obține un câștig de 1500x miza totală, ceea ce este un câștig imens. Dacă ești atât de norocos încât să nimerești 5 simboluri wild pe o linie câștigătoare în timpul jocurilor gratuite, atunci să fii sigur că ai dat lovita. 5 femei în timpul specialei îți vor plăti nu mai puțin de 2700 x miza totală.

Lucky Lady’s Charm oferă și funcția de dublaj

Atunci când obții un câștig ai posibilitatea de a dubla câștigul respectiv prin alegerea unei cărți, roșie sau neagră. Dacă nimerești culoarea atunci vei obține câștigul dublat. Este important să nu abuzezi de această funcție și să o folosești doar atunci când consideri că este cazul.

De asemenea, trebuie să îți setezi o miză în funcție de bugetul pe care îl ai. Nu te aștepta să declanșezi funcția bonus foarte repede. Aceasta necesită câteva runde bune de joc uneori până să o declanșezi.

De aceea trebuie să îți setezi o miză care să îți permit măcar 100 rotiri pentru a avea o siguranță mai mare că vei declanșa funcția bonus și că nu vei rămâne fără bani până la acel moment.

Au văzut: 21788