Lumina este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont in momentul in care doresti sa iti decorezi casa. Cea mai apreciata este lumina naturala, intrucat in mare parte te bazezi pe ea pentru desfasurarea activitatilor zilnice, insa in momentul in care aceasta dispare, ai nevoie de o lumina artificiala care sa iti satisfaca nevoile la fel de bine sau poate chiar mai bine decat cea naturala. Atunci cand trebuie sa alegi tipul de iluminare, trebuie sa optezi pentru acela care se pliaza cel mai bine nevoilor tale.

Iata care sunt cele mai apreciate metode de iluminare interioara!

  1. Panouri led incastrabile

            Daca ai o casa modern decorata, ai nevoie de un tip de iluminare care sa se potriveasca decorului si care sa-ti ofere o lumina calda si uniforma. Panourile led incastrabile reprezina o alegere excelenta pentru o iluminare de calitate. Daca vrei sa adaugi lumini care sa vina in completarea celorlalte elemente din casa ta, achizitioneaza panouri led incastrabile de la Ledel, care iti vor oferi o atmosfera placuta si relaxanta. Acestea au o durata de viata foarte mare, iar asta inseamna ca nu trebuie sa iti faci griji pentru inlocuirea periodica a becurilor.

  • Lumina ambientala

Lumina ambientala este esentiala pentru relaxare și confort. Casa trebuie sa fie pentru tine o oaza de liniste si pace. Daca nu ai posibilitatea sa iti aranjezi intreaga locuinta in stilul acesta, poti opta pentru un colt al tau, pe care sa il decorezi dupa bunul plac. Acesta poate sa fie chiar si o camera intreaga, daca spatiul iti permite. Alege veioze cu o lumina slaba, calda si linistitoare sau becuri si lampi vintage, care sa iti creeze o atmosfera intima. Tot aici poti sa amplasezi un fotoliu care sa te ajute sa te relaxezi seara. Daca iti plac florile sau plantele, poti aduce cateva, pe care sa le cresti chiar tu, la lumina artificiala.

  • Becuri inteligente

            Daca esti fan al tehnologiei si doresti sa fii mereu in pas cu aceasta, opteaza pentru automatizarea casei tale. Poti incepe cu amplasarea becurilor inteligente in toata locuinta. Acestea pot fi controlate atat prin comanda vocala, cat si cu ajutorul telefonul mobil, prin intermediul unei aplicatii. Sunt extrem de utile, deoarece sunt si foarte economice, avand o durata de viata destul de mare. Sunt folositoare, intrucat poti alege atat culoarea, cat și intensitatea luminii. Acestea constituie primul pas catre un “Smart Home”, o locuinta unde tehnologia primeaza.

            Asadar, cand doresti sa alegi cea mai buna varianta pentru iluminarea artificiala a casei tale, tine cont mai ales de designul interior al locuintei si opteaza pentru lumini care sa iti ofere o atmosfera calda și primitoare.Sursa foto: Pexels.com

Au văzut: 7