Aparitia unei noi tulpine a coronavirusului, dar si intrarea in sezonul rece ne obliga sa fim mai precauti cu privire la metodele de preventie si siguranta a propriei sanatati. Astfel, devine crucial sa avem la dispozitie toate mijloacele de care dispunem pentru a ne proteja de eventualele riscuri de contaminare si raspandire a virusurilor sau bacteriilor de la o persoana la alta.

In acest context, este indicat sa folosim articole cu eficienta garantata de la un producator dezinfectanti care beneficiaza de toate avizele autoritatilor competente. Prin urmare, iti prezentam Dezinfectanti.ro, producator de dezinfectanti autohton, care iti pune la dispozitie o gama larga de produse de cea mai buna calitate, la un pret cat se poate de avantajos!

Astfel, www.dezinfectanti.ro produce si comercializeaza dezinfectanti 5K, atat pentru maini, cat si pentru suprafete, cu eficienta confirmata. Riscul de a intra in contact cu germenii de pe diverse suprafete si obiecte este crescut, mai ales in aceasta perioada. Toate articolele din gama producatorului mentionat anterior sunt avizate de autoritatile competente si au un puternic efect fungicid, bactericid si virucid.

procucator dezinfectanti

Prin urmare, iti vom prezenta doar cateva dintre acestea, care sunt recomandate in mediile cu flux ridicat de persoane, dar si in mediile casnice, in masina personala etc.

Dezinfectant de maini 5k – Bag in Box 3L

Acest produs este bine-venit datorita actiunii sale rapide, de doar 30 de secunde, in conditii de curatenie si murdarie (maini murdare). Produsul vine intr-un ambalaj dedicat de tip bag-in-box, cu robinet incorporat, putand fi amplasat cu usurinta oriunde!

Acesta contine, pe langa substanta activa, si emolienti de calitate, care hidrateaza si protejeaza tegumentele de actiunea deshidratanta a alcoolului. Mai mult, nu lasa mainile lipicioase, iar parfumul placut de portocale te va convinge pe loc!

Dezinfectant pentru suprafete 5K – Canistra 5L

Este un dezinfectant de ultima generatie, pe baza de compusi de amoniu, cu un puternic efect biocid. Acesta este disponibil in patru variante de parfum, beneficiind de o formula care asigura atat dezinfectia, cat si curatarea suprafetelor. Intra pe site-ul acestui producator de dezinfectanti pentru a afla mai multe detalii!

Dezinfectant de maini 5K – Flacon cu spray 1L

Este recomandat oriunde, fiind o varianta mult mai portabila decat cele descrise mai sus. Este perfect pentru masina personala, birouri sau uz casnic, iar pulverizatorul de tip “fine mist” asigura distribuirea lichidului pe intreaga suprafata a tegumentelor. Timpul de actiune este de 30 de secunde, in conditii de curatenie si murdarie, avand un puternic efect bactericid, fungicid, levuricid si virucid, confirmat de catre laboratoare de specialitate din Europa.

dezinfectanti maini 1L

Descopera gama completa de produse pe Dezinfectanti.ro! Asigura-te ca alegi un producator de dezinfectanti care intruneste toate normele impuse de autoritati si beneficiaza si tu de aceste articole eficiente si foarte avantajoase din punctul de vedere al raportului calitate-pret!

Compania Dezinfectanti.ro este distribuitor si producator de dezinfectanti profesionali din Romania, al carei scop este reducerea oricarui risc de contaminare biologica, precum si reducerea impactului asupra mediului, prin ambalaje inovatoare si solutii eficiente, care reduc amprenta de carbon!

Au văzut: 74284