Băncile şi scaunele şcolare sunt elemente de bază în fiecare școală. Cu toate că trendul actual încurajează şcoala în mişcare, majoritatea predării are loc încă în poziția șezut. Băncile școlare şi scaunele pentru elevi, concepute ergonomic, protejează elevii împotriva deformărilor posturale și problemelor de sănătate.

În acest sens, EduVolt va propune o gama variată de seturi de mobilier școlar reglabil sau mobilier scolar fix. 

Noutatea anului 2021 o reprezinta modelele Roco-K și Cleo-F, un set de mobilier școlar compus din scaun și banca scolara cu blat Werzalit, care are forma dreptunghiulara, cu colțuri rotunjite și suport pentru instrumente de scris.

mobilier scolar, moblier scolar reglabil, mobilier scolar individual

Proiectate pentru ciclurile liceal și gimnazial, seturile Roco-K si Cleo-F vin în întâmpinarea necesității de raliere la noile tendințe ale sălii de clasă din secolul 21. Blatul din Werzalit, tălpile confortabile cu inserții din plastic, placa frontală colorată cu un design deosebit, într-o nuanță cromatică în ton cu scoica ergonomică a scaunului cu design modern, oferă un mediu de lucru confortabil și totodată, pot realiza o identitate foarte plăcută a sălii de clasă.

Blatul băncii este dreptunghiular cu colțuri rotunjite, realizat din WERZALIT, cel mai modern și utilizat material pentru blaturile școlare la nivel mondial. Este realizat fără îmbinări, cu o suprafață turnată, de înaltă calitate, deosebit de rezistentă la uzură, umezeală, căldură (chiar și arsuri) și chimicale. Igienic și ușor de curățat și de igienizat cu orice soluție de curățare, inclusiv antibacteriană.

Scaunul este confectionat pe o structură metalică complet sudată, din țeava rotundă, vopsită în câmp electrostatic, iar șezutul/spătarul, foarte rezistente, sunt de tip scoică PPE cu pernă de aer, ergonomică, ceea ce îi conferă un plus de confort la utilizare. Spătarul oferă o oarecare flexibilitate față de șezut și oferă suport lombar pronunțat, încurajând o bună poziție și respirație a elevului. 

Scaunele sunt proiectate pentru elevi cu greutate de până la 100 kg și este un model stivuibil, ideal pentru săli de clasă, cabinete, laboratoare, săli de așteptare sau cămine.

Dacă doriți un mobilier scolar modern, conceput special pentru uzul școlar, cu un design deosebit, rezistent, elegant, fiabil și cu un raport calitate-pret corect, va invitam sa vizitati cu incredere site-ul www.eduvolt.ro, iar specialistii lor vă stau la dispoziție zilnic, în cazul în care aveți întrebări, nelămuriri sau doriți, pur și simplu, sa va sfatuiti cu ei în legătură cu alegerea mobilierului potrivit pentru nevoile Dvs.!

Au văzut: 9978