Dansuri copii mici, lecții de dansuri pentru copii.

Există multiple dispute pe tema: ”Trebuie picii duși la dansuri pentru copii?”. Unii susțin că da, este extrem de folositor, alții că micuții au voie să se bucure de timp liber și să-și aleagă un hobby când cresc. Mamele continuă, totuși, să-și înscrie odraslele la dansuri pentru copii și iată câteva dintre motivele pentru care o fac.

  • Mișcarea este normală pentru copii.

Înainte de a diagnostica copilul cu sindromul de hiperactivitate cu deficit de atenție sau de a-l pedepsi pentru că nu poate sta locului sau nu vrea să doarmă seara, ia în considerație faptul că  micuții au nevoie de mai multă mișcare decât un adult. Adesea, grădinițele și școlile nu atrag suficientă atenție acestui aspect, în concluzie timpul pentru joc devine motiv de a elibera energia suprimată. Decât o casă distrusă, mai bine un pui de om plăcut obosit, după un antrenament util la o școală de dans pentru copii calificată.

  • Este o utilizare rațională a talentului înnăscut.

Nu este un secret cât de creativi pot fi copiii, iar capacitatea lor de învățare o întrece înzecit pe cea a unui adult. Picaso spunea că toți copiii sunt născuți artiști, iar singura problemă este să rămâi unul, atunci când crești.

Într-adevăr, ei au dreptul de a-și alege activitățile după plac, la fel ca un om matur, dar de unde pot ei ști dacă le place dansul, fără să încerce? Cu atât mai mult, cu cât poate fi o activitate mult mai plăcută decât lecțiile de matematică sau de limbi străine, de la o vârstă foarte fragedă. Extrem de similare jocului – activității lor naturale, dansurile sunt un mod de a dezvolta natural talentele înnăscute.

  • Deoarece disciplinează corpul.

Dacă optezi pentru cursuri de dans pentru copii, vei realiza că pe cât de creativă este această activitate, pe atât de bine disciplinează. Mulți maturi, obișnuiți cu joburi practice, care necesită inteligență și rațiune, nici nu realizează măcar cât de stingheriți pot fi în mișcări. Câteva lecții de dansuri pentru copii mici i-ar fi scutit de această problemă, mult mai greu de corectat la o vârstă mai coaptă. Grația și fluiditatea mișcărilor se educă minunat concomitent cu alte dexterități și cu motorica fină, iar cursurile luate la momentul potrivit le încadrează natural în mișcările zilnice, pentru ani buni.

Faptul că se dezvoltă și perseverența este un avantaj frumos pentru o activitate atât de creativă. Să înveți a trece peste greșeli de mic poate fi un lucru neprețuit în viața de adult.

  • Pentru că îi va ajuta în carieră.

De fapt, mulți specialiști excelenți rămân pe banca de rezervă, șomează cu anii sau nu pot înainta în ierarhia companiilor unde activează pentru că le lipsește creativitatea. Sistemele de învățământ din multe țări încearcă să schimbe cursul uzual al educației, adăugând lecții creative, dar nimic nu se compară cu o școală de dans pentru copii calificată. Lărgirea oriconturilor dincolo de lucrurile practice poate fi extrem de utilă în viața de adult, dar se învață anume de la o vârstă fragedă.

În general, există o sumedenie de motive logice pentru a face din copii dansatori, mai mult sau mai puțin profesionali. Singurul care ar trebui totuși să conteze este acesta – este foarte și foarte distractiv. Cu multe alte avantaje.
 

 

 

 

Au văzut: 20