O veste bună pentru oricine a obosit să-și caute o nuanță perfectă de nude, tonurile atenuate ale piersicilor, coralului și caramelului sunt noile neutre care câștigă favoruri pe podium – și anume la Temperley, Prabal Gurung și respectiv Gucci. Și sunt destule pentru toate tonurile pielii.  Oja nuanta cafelei cu lapte   este , de asemenea , in trend. Unghiile Coral la Temperley, folosind culoarea unghiilor personalizate de Jessica în Juicy Melon.

Unghii rotunjite

Data viitoare când manichiurista vă întreabă ce formă doriți sa aibe unghiile, optați pentru rotunjire. Stilul super-natural, care face ca unghiile să fie lucioase, fără a atrage prea multă atenție asupra lor, a fost văzut la mai multe spectacole, printre care Zimmerman, Mansur Gavriel și Roksanda, dovedind că unghiile curate și bine îngrijite nu vor ieși din stil.

Manichiura imperfectă

Manichiura imperfectă – în cazul în care unghiile au fost ciobite sau agatate se simt ca o înghițitură subtilă pentru femeile prea ocupate pentru a-și face unghiile în fiecare săptămână și pentru a-și recupera amintirile despre zilele in care isi schimbau culoarea ojei o data la doua zile. De data aceasta a fost realizată prin adaugarea de oja pentru a acoperi golurile, înfundând în mod deliberat unghiile în timp ce umeziți sau aplicati peste un strat superior.

Cuticulele neojate de la Oscar de la Renta au dat impresia că manichiura modelelor a crescut.

Varfuri  perplex

Continuarea tendinței de manichiură imperfectă a putut fi observată la expozițiile Vivienne Westwood și Mary Katrantzou, unde modelele au primit manichiură care a inclus varfurile unghiilor goale  – perplex, ceea ce le-a făcut să se simtă pe jumătate terminate. Era un simț subtil de știință, de asemenea, la unghii, dar asta nu inseamna că nu era frumos cu “bulbul” stratului superior de la Mary Katrantzou, care a scos in valoare un detaliu de cristal dedesubt.

Strălucire

De la metal la stralucire, unghiile cu strălucire oferă o opțiune pentru imaginea voastră, care este mai degrabă decorativă, decât perfectă, făcându-le perfecte atât pentru petreceri de Crăciun, cât și pentru vară. Tendința a fost văzută la Julien Macdonald, Armani și Anna Sui, iar secretul este să vă asigurați că aplicați oja foarte ușor, pentru a vă asigura că nu începe să arate copilăresc.

Au văzut: 59