Daca, în aceste zile, te surprinzi gandindu-te la zilele de vară glorioase petrecute  cu picioare goale în rochii cu mâneci scurte, pantofii cu varful deschis pe care îi poți purta ar putea să te arunce la început. Proiectat inițial pentru drumeții în mișcare, nu pentru a bea Aperol pe coasta Amalfi, nu se ignoră faptul că sandalele pentru drumeții au trecut de la funcțional la modă în acest sezon.

„Pentru acest an observam tendința de a inspira o versiune mai sportivă de sandale”, explică Cassie Smart, șeful Matches Fashion, care identifică două stiluri ale acestui pantof: primul, de către Chloe, Gucci și Acne , prezintă o iterație ciudată care va atrage pionierul de modă, dar, adaugă ea, “această tendință atrage, de asemenea, clientul purist, cu branduri precum The Row, care oferă  sandale elegante minimale de mers pe jos”.

În timp ce vremea se află încă în joc acum este momentul perfect pentru a vă pune capul în jurul celei mai recente tendințe de “pantof urât”. Caracterizată de suportul gleznei, o talpă vulcanizată și închideri cu Velcro, nu seamănă cu cel mai sexy pantof. Se ocupă de recursul ironic care a transformat Birkenstock-urile, glisierele, gentile și șosetele purtate cu sandale din capcane turistice în afirmații autocolante. Folosind puterea utilitară expusă în toți acești precursori normcore, sandaua pentru drumeții este, fără îndoială, practică. In perioada de vară, picioarele transpira insa daca veti dori confort, în pantofi de silicon sau cauciuc moale și flip flop-uri, picioarele vor fi ușurate de o sanda care este atât de plăcută și confortabilă. Pantoful comod este, fără îndoială, originarul unei  sandale polarizante, dar în acest sezon ei nu sunt singurii care ne vor racori picioarele. Dries Van Noten și Chanel au creat cu drăgălașenie propriile lor versiuni de pantofi comozi pentru vara, la fel ca și Nanushka (într-un satin maro satinat și piele vegană neagră) și Zara (în neon). Chiar și UGG, cunoscut în mod tradițional pentru gama lor de cizme, s-au alăturat revoluției cu noua lor ofertă, Le Fluff. Unul dintre cele mai populare dintre insideri este însă o etichetă puțin cunoscută numită Arizona Love.

Au văzut: 240