Car sharing este o nouă formă de închiriere auto din ce în ce mai populară la noi în țară. Car sharing (ride sharing, lift sharing)…nu ești încă familiarizat cu acești termeni? Cu toate acestea, sunt în tendințe în ultima perioadă la noi în țară. Cu suprafața sa destul de generoasă, țara noastră este un teren propice dezvoltării conceptului de car sharing.

Astfel, toți cei care au nevoie de închiriere autoturism București pot apela la car sharing, un sistem care le permite utilizatorilor să închirieze o mașină pentru o durată scurtă de timp, o nouă formă de închiriere auto între persoane. Un proprietar își pune la dispoziție mașina atunci când aceasta nu este utilizată. În țări precum Elveția conceptul de car sharing se bucură de un succes răsunător.

Car sharing prezintă numeroase avantaje atât la nivel financiar cât și la nivel practic și ecologic. Cu alte cuvinte, dacă vei avea vreodată nevoie de un serviciu de închiriere auto nu trebuie să eziți în a alege car sharing.

Pentru proprietar:

Car sharing este modalitatea ideală de a rentabiliza un vehicul și de a câștiga banii, oferindu-l spre închiriere atunci când nu este folosit. Acest sistem de închiriere între persoane le permite proprietarilor de mașini să își amortizeze costurile de întreținere ale mașinii.

Pentru cel care vrea să închirieze:

Car sharing reprezintă compromisul ideal pentru toți cei care nu beneficiază de mijloacele necesare de a achiziționa un vehicul însă își doresc să beneficieze de mobilitate în timpul deplasărilor. Car sharing reprezintă o soluție economică și practică totodată. Doritorul beneficiază de o gamă variată de modele de mașini (citadine, berline sau utilitare) la cele mai avantajoase prețuri.

Furnizorii care oferă această soluție oferă clienților posibilitatea de a închiria o mașină alegând o formulă zilnică sau orară. Pentru persoanele care locuiesc într-un oraș și nu călătoresc zilnic pe distanțe lungi și caută să reducă costurile de transport, car sharing reprezintă alternativa excelentă.

Pentru planetă:

Ei da, car sharing este în egală măsură o formă ecologică de închiriere auto. Permite reducerea în mod considerabil a poluării în oraș precum și emisiile de CO2, contribuie în egală măsură la lupta împotriva epuizării resurselor noastre reducând numărul de vehicule aflate în circulație.

Doar puncte pozitive, după cum ai văzut și tu. Înțelegi atunci de ce car sharing este din ce în ce mai popular și la noi în țară.

Au văzut: 47