Organizarea unui eveniment implica destul de multe responsabilitati pe care este bine sa le constientizezi pentru a putea duce toata aceasta munca la bun sfarsit. Un eveniment reusit este acel eveniment care a fost organizat pana la cel mai mic detaliu! Si, stiti cum e, cateva detalii neglijate pot strica intregul eveniment. Care sunt acele elemente care deosebesc cel mai bine un eveniment de altul? Putem spune ca fara doar si poate atmosfera este cea mai importanta atunci cand vorbim despre evenimente. Pentru a crea o atmosfera cat mai frumoasa, avem nevoie cu siguranta de un cover band profesionist, care sa stie cum sa ii faca pe oameni sa se simta bine.

Atunci cand organizam un eveniment, fie el nunta, botez, aniversare sau orice altceva, ne dorim ca invitatii sa se simta bine si sa se distreze. Pe scurt, sa nu le para rau ca si-au pierdut timpul pentru a fi prezenti la petrecerea noastra. Cu un cover band care stie ce are de facut, este imposibil ca invitatii sa nu se distreze. Este important ca acel cover band la care apelam sa aiba experienta in aceasta industrie, sa aiba un repertoriu vast si sa aiba o trupa profesionista in spate.

Trupa Cazino – un cover band cu un repertoriu vast indragit de oricare dintre noi

In primul rand, Trupa Cazino are la baza un nume cu notorietate al industrii muzicale din tara noastra. Este vorba despre Adrian Filip, cunoscutul solist al trupelor Axxa sau Amor. Lui Adrian i s-a alaturat nu cu mult timp in urma si Iulia Elena Manolache, o concurenta extrem de apreciata de la concursul televizat X – Factor. Asadar, vorbim despre doi solisti cu experienta in spate, care au un repertoriu prin care pot multumi pe oricine. Pe langa cei doi solisti, Trupa Cazino mai are in componenta si un sunetist, doi tehnicieni si nu mai putin de cinci instrumentalisti: chitara, clape, tobe, chitara bas si vioara.

Trupa Cazino este o formatie nunta cover care poate oferi servicii de entertainment la orice fel de eveniment, incepand de la nunti si boteuri pana la petreceri aniversare sau corporate. Trupa lui Adrian Filip are un program complex care contine cover-uri, evergreen-uri si mai multe melodii dance, rock’n roll, pop rock sau din diferite alte genuri muzicale. De asemenea, aceasta formatie evenimente poate entuziasma publicul printr-un recital de muzica populara care ridica in picioare orice invitat prezent.

Adrian Filip si trupa pe care o reprezinta va pot ajuta si in alte probleme pe care le-ati putea avea atunci cand organizati un eveniment. Spre exemplu, acestia va pot pune la dispozitie o scena de 24 de metri patrati sau o sonorizare profesionista. De asemenea, tot prin intermediul lor puteti ajunge si la un DJ profesionist, gata sa intretina atmosfera de la evenimentul vostru.

Au văzut: 78