Dacă vă aflați pentru o zi în capitala județului Mureș, anume Târgu-Mureș, aflați că dispuneți de suficiente atracții turistice încât să nu vă plictisiți. În primul rând, cel mai celebru loc ce trebuie vizitat neapărat este chiar Piața Trandafirilor, ea aflându-se în centru și fiind legată într-o oarecare măsură de restul atracțiilor turstice.

Chiar la ieșirea din această piață, veți putea vedea Cetatea Medievală și Biserica Reformată. O altă atracție turstică este reprezentată de Scara Rákóczi. Această scară este formată din 70 de trepte ce fac legătura dintre Parcul Cetății Medievale și Strada Revoluției.

În ceea ce privește palatele pe care le are Mureșul de vizitat, puteți trece pe la Palatul Baroc, care este renumit pentru arhitectura sa deosebită, dar și Palatul Culturii, una dintre cele mai impunătoare și elegante clădiri din centrul orașului Târgu-Mureș, care este și clădirea reprezentativă pentru acest oraș. Arhitectura orașului este una dintre cele mai apreciate calități pe care le veți putea observa, atât în ceea ce privește obiectivele turistice menționate, cât și clădirile obișnuite din restul orașului Târgu-Mureș.

În cazul în care nu știi ce este de făcut în Mureș, cu un simplu click pe euiubescmures.ro vei avea parte de cele mai bune restaurante, cele mai sigure unități de cazare și cele mai bune modalități de distracție. De asemenea, obiectivele turistice sunt și ele regăsite pe acest site.

Au văzut: 3