De fiecare dată când ai un eveniment important, unde se adună cunoscuții tăi, prieteni, iubirea actuală, poate și vreo una trecătoare, o lecție fugitivă, clar trebuie să arăți cât mai bine. Oamenii se fac dor și fiecare ce-ți trece prin viață are rolul său, pentru că la final ei te vor forma într-o persoană mai bună, atât pentru tine cât și pentru cei ce te vor merita cu prisosință.

Orașele sunt mici, nu îi poți evita la nesfârșit pe cei ce într-o vreme au făcut parte din viața și inima ta. Chiar de oamenii sunt temporari, totuși tu rămâi constanta principală în universul tău. Tu trebuie să te pui pe primul loc și să ai grijă mereu de tine. Stailer te ajută atât cu rutina de self care cât și pentru ocaziile speciale, fiindcă acum poți găsi în online, simplu și rapid, salonul potrivit.

Fii în centrul atenției la orice eveniment

Ca să primești complimente și priviri admirative ale cunoscuților din sala aceea elegantă, trebuie să-ți faci o intrare pe măsură. Rochia trebuie să fie sublimă, din materiale ce curg pe formele tale ca o cascadă ce te-nvăluie cu fiecare mișcare. Coafura și make-up-ul trebuie să fie perfecte și încrederea în sine on point. Postura dreaptă, bărbia ridicată și când ai intrat toți te vor sorbi din priviri. Dacă ai la braț și un partener pe măsură, cu siguranță vei da ceva motive de discuție în relația celorlalți prezenți. Nu-ți poți face transformările look-ului acasă pentru astfel de ocazii, ci trebuie să te lași pe mâna stiliștilor pricepuți.

Dacă intri și tu pe stailer.ro vei afla cât de ușor este să-ți faci acum programări la salon. Pe pagina principală dispui de filtre de căutare precum locația, data și ora, genul și serviciul dorit. De acolo platforma îți oferă lista cu stiliștii ce au un loc liber, ce-ți poate purta numele. Tu decizi care să te transforme într-o zeiță, iar informațiile fiecăruia te vor ajuta să reduci din opțiuni până ajungi la cea ideală. Găsești poze ale altor lucrări, prețul serviciului dorit, recenzii ale clienților, durata unei lucrări, ce îți vor fi utile în a face alegerea potrivită.

Ce mai trebuie să știi despre Stailer

Platforma este gratuită și cu ajutorul ei poți face programări la salon atât pentru tine cât și pentru partener. Doar și el trebuie să fie chipeș când vă faceți apariția împreună nu-i așa? Crează-ți un cont pentru a te bucura complet de tot ce are Stailer de oferit. De pe el îți poți seta și remindere ale programărilor făcute ca să știți exact cu cât timp înainte să vă porniți spre saloane.

După ce trece evenimentul, vă puteți bucura în continuare de utilitatea platformei când mergeți la întrețineri corporale. Contul îți oferă acces spre o agendă modernă, virtuală, unde îți menții programările organizate și vizualizezi pe unde ai fost. Sunt înscriși aici stiliști din Iași, Oradea, Cluj, Timișoara și București, însă se vor alătura și alte orașe importante cât de curând.

Intră pe www.stailer.ro să-ți faci programările la salon online. Nu îți mai pierde timpul sunând. Mergi când vrei tu, unde vrei tu, cu Stailer. Pentru alte informații în legătură cu platforma scrie la support@stailer.ro sau ia parte la live-urile Q&A de pe site.

Au văzut: 142