ochelari de soare

Stim cu totii ca razele solare devin din ce in ce mai periculoase, odata cu micsorarea stratului de ozon. Avand in vedere faptul ca deja subiectul ne este cunoscut, ceea ce putem face pentru a ne mentine pielea si ochii in siguranta este sa folosim atat protectii solare, cat si ochelarii de soare. Cu toate ca pana acum ceva timp oamenii considerau purtarea unor ochelari de soare ca fiind mai mult un trend, un moft, acestia fiind vazuti ca pe niste simple accesorii, lucurile nu sunt chiar asa. Prin lentilele speciale pe care le au in componenta, ochelarii de soare pot oferi o protectie deosebit de mare ochilor nostri. Atat in perioada de vara, cand soarele este puternic, cat si in perioada de iarna, cand acesta se reflecta in zapada alba, iar privirea este deranjata de aceasta reflexie. 

Pe langa faptul ca acestia ofera o deosebita protectie ochilor nostri, tot cu ajutorul unor ochelari putem sa desfasuram activitati in plina zi, fara a fi orbiti de lumina puternica. Spre exempu, in zilele calduroase de vara, cand soarele arde cu putere, condusul pe timp de zi poate fi la fel de obositor precum condusul pe timpul noptii, pentru unele persoane poate chiar mai obositor. Pentru a fi siguri ca suntem in siguranta, ca vedem intr-un mod corect tot ceea ce se intampla in jurul nostru, purtarea ochelarilor de soare este recomandata in timpul in care suntem la volan. Purtand ochelarii de soare atunci cand conducem, practic eliminam doi factori ce pot aparea, si anume: lumina puternica, care ne poate crea disconfort, dar si riscul de a fi orbiti de razele puternice, atunci cand ne aflam intr-un anumit unghi. Tocmai din acest motiv, diferite brand-uri au creat ochelari de soare speciali pentru condus, ce au o lentila fumurie si nu permit patrunderea razelor solare prin acestea. 

Brand-uri celebra de ochelari de soare

Spre exemplu, cei de la Oakley, detin diferite modele de ochelari de soare conceputi special pentru condus, meniti sa-ti protejeze vedere in timpul sofatului. Pe de alta parte, tot ei, detin o gama larga de modele ideale pentru activitati sportive precum: ciclism, vanatoare, pescuit, sau drumetii, modele ideale pentru a te proteja. Totodata, pe langa protectia solara pe care acestia o ofera, sunt potriviti si pentru a impiedica particulele de praf sa iti intre in ochi. Gama celor de la Oakley, alaturi de alte zeci de brand-uri internationale, pot fi gasite pe site-ul celor de la Optiplaza. 

Pe de alta parte, tot pe site-ul celor de la Optiplaza putem gasi brand-uri deosebit de celebre in intreaga lume, purtate chiar de vedete de la Hollywood, cum ar fi: Prada, Miu Miu, Tom Ford, sau Dior, dar si brand-uri foarte vestite, cum ar fi Ray Ban. Cu zeci de modele de la zeci de brand-uri, cei de la Optiplaza se bucura de succesul detinerii unui site de top, cu ajutorul caruia poti gasi cu usurinta perechea de ochelari ideala pentru gusturile tale.

Au văzut: 450