Mersul pe bicicleta este extrem de benefic pentru organism si ar fi ideal daca si copii dumneavoastra ar primii cadou o bicicleta cu ajutorul careia sa isi poata consuma energia, distra si face miscare intr-un mod foarte eficient pentru sanatatea sa.

Bicicletele mountain bike sunt printre cele mai intalnite la noi in tara, pentru foarte multi utilizatori fiind compromisul perfect putand fi utilizate cu o foarte mare usurinta atat in oras cat si pe drumurile accidentate, in regim de off-road. In plus aceste biciclete sunt numai bune pe drumurile noastre, fiind special create pentru drumuri accidentate.

Cu ocazia zilei de 1 iunie magazinul click4sport.ro surprinde pasionatii acestui sport cu cele mai mici preturi la biciclete Mountain Bike atat pentru copii cat si pentru adulti.

Campania are ca scop de a comercializa:

– Biciclete copii incepand de la 429 lei;

– Reduceri la biciclete pentru adulti incepand de la 999 lei.

Aceasta campanie de la click4sport.ro este foarte avantajoasa avand in vedere ca sportul si iesitul in aer liber trebuie promovate mai des in Romania.

Prin aceste reduceri ale celor de la Click4sport, puteti achizitiona o bicicleta sigura si de cea mai buna calitate, pentru copil cat si pentru dumneavoastra. De asemenea ar reprezenta o solutie perfecta pentru sanatatea atat fizica, cat si pentru sanatatea psihica, daca ati alege sa va deplasati catre locul de munca si inapoi, pe doua roti.

Indiferent ca veti alege biciclete mtb sau orice alt tip, important este rezultatul obtinut in urma deplasarilor cu un astfel de vehicul, fie ca este vorba despre simple plimbari in parc sau despre deplasarea zilnica cu aceasta, la job.

Un foarte mare avantaj in cazul in care alegeti o bicicleta ca mijloc de transport catre serviciu, este dat de faptul ca va veti putea strecura mult mai usor prin aglomeratia de la orele de varf, castigand timp, dar si bani deoarece veti economisii sume destul de importante prin combustibilul neconsumat.

Cu sosirea verii, cu siguranta iti doresti sa petreci cat mai mult timp afara, deoarece este sezonul plimbarilor si al drumetiilor la munte. Vara este anotimpul ideal sa revii in forma si sa te bucuri de zilele insorite practicand sportul preferat. In cazul meu, sportul preferat este ciclismul, insa asta nu tine neaparat de anotimpul in care ma aflu. Fiind pasionat de mersul la munte si alpinism prefer sa folosesc biciclete MTB, deoarece sunt mult mai rezistente si faciliteaza mersul pe drumurile accidentate de munte.

Planul meu a fost sa cumpar o bicicleta cat mai avantajoasa pentru nevoile mele, insa fara sa depasesc bugetul de 2000 lei.

Avand in vedere perioada de reduceri, am gasit o super oferta si anume bicicleta cross Dexter HDB Maro cu roti de 26” -380 mm si o greutate totala de numai 14.1 dar mai multe nu va pot spune deoarece va las pe voi sa accesati Click4sport.ro pentru a putea vedea cu ochii vostrii despre ce este vorba.

Click4sport.ro este magazinul la care voi apela mereu de acum inainte, deoarece ofertele lor nu au concurenta, iar produsele sunt de cea mai buna calitate. Pe langa bicicletele exceptionale pe care le comercializeaza, click4sport.ro ofera si acesorii, si echipamente profesionale pentru ciclism.

Site-ul lor ofera casti si tot felul de alte accesorii adecvate pentru mersul pe bicicleta de adulti si copii, dar si o multime de piese care permit repararea bicicletei acasa.

Au văzut: 270