Păreri

Despre e-trad.ro – Primul magazin online de traduceri din România

Piața virtuală a serviciilor online de traduceri  progresează o data cu lansarea pe piață a primului magazin online de traduceri din România care oferă traduceri specializate pentru acte personale, traduceri pentru acte de studiu, traduceri pentru actele mașinii, etc.

Pentru a ține pasul cu tehnologia, acest magazin online de traduceri ne oferă posibilitatea de a efectua și a lansa o comandă în aproximativ 4 minute, iar plata se poate face cu cardul sau prin transfer bancar, direct de pe telefon.

Serviciile pe care acest magazin online ni le oferă sunt incluse în trei pachete care diferă în funcție de documentul  care trebuie tradus și sunt adresate atât persoanelor fizice cât și IMM-urilor.

E-trad pune la dispoziție trei pachete de prețuri, astfel încât se poate opta pentru:

– pachetul Basic, deservește celor care au nevoie de o traducere pentru uz personal, pentru anumite review-uri sau comentarii de pe bloguri.

– pachetul Standard, este utilizat de persoanele fizice sau IMM-urile care au nevoie de traducere pentru diplome, atestate, certificate, acte medicale, CV-uri sau diverse articole ce ne sunt utile. De asemenea, poate fi util atunci când avem nevoie de anumite traduceri pentru  website-uri sau broșuri șii cataloage. Pachetul include un Project Manager dedicat, un traducător specializat, urmând ca documentul să fie verificat de un Proofreader.

– pachetul Premium, se recomandă  pentru a traduce anumite articole științifice, publicații sau reviste, însă și acte medicale sau documente cu un grad de dificultate ridicat. Acestea sunt traduse de către un traducător specializat, a cărui traducere este revizuită de către un Proofreader nativ.

Website-ul e-trad, primul magazin online de traduceri din România, poate fi util și atunci când avem nevoie de traduceri tehnice sau medicale, juridice, financiar- bancare, dar și legalizare și apostilare a anumitor documente traduse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *