panou-onix-iluminat

Fiecare proiect de constructii si amenajari interioare sau exterioare cauta sa fie cat mai original si cat mai placut din punct de vedere estetic. Fara doar si poate ca un proiect de constructii sau amenajari trebuie sa fie durabil, rezistent, dar in acelasi timp trebuie sa aduca si un plus din punct de vedere estetic. In conditiile in care vrei sa iesi din tipar atunci cand vine vorba despre amenajarile interioare si cele exterioare poti opta pentru o piatra naturala cu adevarat speciala, si anume onixul.

Onixul si caracteristicile sale

Onixul este o piatra naturala cu o stralucire aparte si care prezinta un grad ridicat de sensibilitate. Aceasta piatra naturala poate fi gasita in diferite culori si tocmai de aceea este foarte utilizata in diferite proiecte de amenajari interioare. Trebuie subliniat faptul ca piatra de onix are nevoie de o intretinere atenta si meticuloasa, altfel riscand sa se deterioreze.

Pentru intretinerea onixului este recomandat a se evita produsele chimice de curatare a suprafetelor. Doar astfel aceasta piatra naturala isi poate pastra luciul rezultat in urma procesului de slefuire onix. Dincolo de faptul ca intretinerea onixului este meticuloasa si necesita o atentie sporita, trebuie spus ca aceasta piatra naturala ofera amenajari interioare cu adevarat spectaculoase. Amestecurile de culori si de nuante, transluciditatea acestei pietre, dar si eleganta adusa oricarui spatiu unde este folosit face din onix o alegere ideala pentru proiectele care se doresc a fi cu adevarat stralucitoare.

Profesionistii in prelucrare si montajul pietrei de onix

Avand in vedere aceste caracteristici cu siguranta se poate spune ca piatra de onix este o alegere spectaculoasa pentru amenajari interioare si exterioare. Insa datorita sensibilitatii ridicate si a caracteristicilor sale, aceasta piatra naturala este relativ putin utilizata in Romania. Acest lucru poate sa se schimbe cu ajutorul firmei BrownStone, o firma specializata in prelucrarea si montajul de piatra naturala cu peste 20 de ani de experienta in acest domeniu.

Daca iti doresti un proiect de amenajari interioare sau amenajari exterioare in care sa apelezi la piatra de onix, atunci cu siguranta cei de la BrownStone iti pot oferi servicii de calitate superioara atat pentru slefuire, cat si pentru finisare si pentru montaj onix. Aceasta firma specializata in prelucrare, finisare si montare de piatra naturala dispune de cele mai moderne echipamente si tehnologii pentru ca in final sa ofere oricarui client acele produse din onix pe care le cauta pentru amenajarile proiectului pe care acesta il deruleaza.

Au văzut: 878