Sarcina reprezintă una dintre cele mai frumoase perioade din viața unei femei, indiferent dacă este vorba despre o sarcină mai dificilă sau una mai ușoară. Mama așteaptă cu nerăbdare să treacă săptămânile de sarcină pentru a-și cunoaște bebelușul. O sarcină este împărțită în 3 trimestre pentru a se putea documenta și evalua mai eficient evoluția fătului, iar fiecare trimestru este împărțit în 3 luni.

De asemenea, se calculează și săptămânile de sarcină, iar din momentul concepției până la final ar trebui să se însumeze 38 de săptămâni, dar există și recomandarea de a se adăuga 2 săptămâni la această numărătoare, fiind vorba despre 40 de săptămâni în total, ele fiind segmentate pe fiecare lună.

În fiecare săptămână de sarcină are loc o schimbare specifică în dezvoltarea fătului, cum ar fi dezvoltarea membrelor, apariția părului, suptul degetului, iar lista poate continua, iar aceste noutăți sunt mult mai ușor de urmărit săptămânal.

Sarcina este un proces îndelungat, dar plin de bucurii și de curiozități pentru ambii părinți. Dacă sunteți în căutare de documentare cu privire la fiecare săptămână de sarcină, puteți accesa saptamanidesarcina.ro. Pe acest site veți găsi cele mai detaliate și importante informații pe care trebuie să e cunoască atât mămica, cât și tăticul.

Au văzut: 199