Pentru a invata cum sa desenezi picturi pe numere, nu trebuie sa petreci ani intregi studiind la o scoala de arta, platind sume cosmice pentru cursuri de desen sau lectii individuale. Astazi, o poti face direct la tine acasa cu ajutorul diferitelor kituri pentru tablouri pe numere, care nu consta in altceva decat intr-o pictura pe numere unde totul este inclus si amanuntit explicat.

Pentru a beneficia de aceste kituri de pictura nu este nevoie decat sa-ti alegi tabloul preferat si sa faci o comanda online pe site-ul daretopaint.ro.

Atunci cand achizitionezi un kit, iti recomandam sa te concentrezi asupra:

  • Preferintei personale ce tine de tema, culori si marimea tabloului
  • Numarului de culori din set si calitatea acestora
  • Calitatii panzei pe care vei picta
  • Pensulelor, etc.

Este suficient sa acorzi mare atentie si grija pictarii pe numere si poti crea chiar tu o capodopera. Este pur si simplu uimitor cat de frumos poate fi rezultatul final, care te va surprinde cu siguranta!

O pictura pe numere iti va oferi posibilitati infinite pentru realizarile si doleantele tale creative. Pentru inceput, poti alege o floare sau un buchet intreg, o imagine care sa infatiseze animale, pasari, un mediu urban, rural, un peisaj marin, etc. Cu cat mai mult vei picta mai mult, cu atat mai dependenta vei deveni – e un mod excelent de a petrece timpul liber.

Sfat:

Cand alegi un subiect pentru noua lucrare, imagineaza-ti ce vei face cu tabloul final: fie ca vei dori sa-l atarni pe peretele dormitorului sau sa-l faci cadou unei prietene, culorile predominante si imaginea infatisata chiar conteaza. Ar fi bine daca schema de culori de pe panza s-ar suprapune armonios cu decorul camerei unde va fi amplasat.

Arta contemporana sfideaza constant regulile si abordarea traditionala a descrierii anumitor obiecte si fenomene. Multi pictori moderni cred ca regulile sunt create pentru a fi incalcate. Insa, pentru a nu fi dezamagit de rezultatul final, primele cateva picturi pe numere ar trebui sa fie desenate conform instructiunilor, deseori facand referire la lista de verificare. Dupa ce vei capata o anumita experienta in pictura pe numere, vei putea incepe sa experimentezi.

Desenul este un proces atat de placut si linistitor, incat multi oameni vor sa o faca in timpul lor liber, chiar si cei care nu au talent innascut pentru aceasta. Pictura pe numere este atat de simpla si detaliat descrisa, incat nu ai cum sa gresesti.

Au văzut: 439