parlamentul romaniei

Nicolae Robu, primarul Timișoarei a fost trimis în judecată de DNA în dosarul caselor naționalizate, fiind acuzat de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite în formă continuată.

Robu a înstrăinat ilegal 2 din cele 207 de case, majoritatea imobilelor aflandu-se în centrul orașului. Bugetul statului a fost fraudat cu 9.514.392 euro .

Robu și-a recunoscut vina și s-a temut că o să fie exclus din PNL, partidul ce s-a declarat împotriva penalilor doar să strângă voturi, reușind să manipuleze o masă importantă de români nemulțumiți.

Penalul PNL Nicolae Robu luase decizia să candideze independent dacă urma să fie exclus din PNL.

Nici vorbă de excludere, chiar dacă ești penal, dacă aduci voturi ești bun, te scăpăm noi (cam așa gândesc cei din PNL). Să nu uităm că au fost racolați mulți trădători din PSD, pentru ca PNL să ajungă să aibă majoritate.

Acum vor alegeri anticipate, după ce s-au unit cu cei din USR, partid în care au mare încredere tinerii de acum așa cum au avut și părinții lor în FSN după Revoluția din 1989.

Ce-i de făcut?

Nu mai trebuie să fim naivi, nu mai trebuie să mergem pe încredere. Trebuie schimbat modul în care funcționeaza sistemul, să nu ne mai amăgim că vreun partid sau altul o să facă lucruri bune pentru muritorii de rând. Nu, ei au nevoie de bani pentru campanii. Băieții deștepți ce-i finațează, cer mult mai mult înapoi.

Trebuie să înțelegeți odată că actualul sistem este gândit pentru a naște corupți, pentru a-i îmbogăți pe politicieni și apropriații lor, pentru a sclavi tot mai mult muncitorul de rând, omul cinstit ce este păcălit de fiecare dată, ajungând să fie de acord cu un partid sau altul, chiar dacă acel partid este ca un șarpe veninos ce atacă mereu pe la spate.

La stat ai șanse să te angajezi doar dacă ești prieten cu partidul de la putere. Dacă partidul cade și ai o funcție de conducere, chiar dacă ești bun în ce faci, ești dat afară imediat.

Au văzut: 272