Atunci cand alegi un proiect casa cu etaj trebuie intotdeauna sa tii cont de multi factori si sa te gandesti la toate pana la cele mai mici detalii. Trebuie sa iei in considerare faptul ca apeland la unul dintre multitudinea de proiecte case cu etaj vei beneficia de toate facilitatile pe care ti le ofera, si anume:

  • un garaj sub un singur acoperis
  • o terasa
  • un balcon
  • suficiente camere pentru toti membrii familiei, etc.

O casa privata ar trebui sa fie practica si sa raspunda nevoilor locuitorilor sai, sa fie functionala si confortabila in acelasi timp. Proiectele moderne si frumoase de case cu etaj indeplinesc pe deplin aceasta definitie. Dintre un numar mare de proiecte gata facute, alegerea celui mai bun proiect care te-ar satisface pe deplin nu este o sarcina usoara. Cu toate acestea, daca cerintele pentru casa sunt formulate clar, atunci gama de alegere poate fi restransa la un numar acceptabil de optiuni de proiect. Vei decide singur de cate dormitoare ai nevoie, daca ai nevoie de un garaj, daca vrei sa construiesti casa din caramida, cu sau fara mansarda etc. Dupa aceea, va fi mult mai usor sa alegi un proiect tipic adecvat pentru o casa cu etaj, iar vizualizarea fotografiilor deja existente te va ajuta la luarea deciziei finale.

De obicei, in casele cu etaj dormitoarele sunt situate la nivelul superior, dar nu este o regula.

Ar trebui sa iei in considerare si incalzirea, care va trebui repartizata uniform intre etaje.

Atunci cand comanzi un proiect individual, vei avea ocazia sa iti realizezi toate visele pentru viitoarea ta casa. Casa, construita conform unui proiect individual, este unica. Alegerea arhitectului potrivit iti va permite sa reduci din riscuri si, in consecinta, sa economisesti bani, timp si nervi.

Decizia de a alege un proiect de casa este una dintre primele si cele mai importante momente in procesul de realizare a visului propriei case.

Fiecare investitor poate alege in mod liber dintre proiecte de case cu etaj, suprafata optima si aspectul functional si ergonomic al viitoarei sale case de locuit. Recomandarea noastra este sa apelezi la specialisti in domeniu, precum echipa eproiectedecase.ro. Cu ajutorul lor, poti avea casea visurilor tale si a intregii familii la un pret mai mult decat rezonabil!

Au văzut: 3