Luna iunie vine cu multe surprize legate de valorile monedelor din țările aflate în estul Europei. Citește în continuare pentru a afla care sunt monedele est-europene cu cele mai notabile evoluții și scăderi valorice.

Pentru un curs valutar rubla ruseasca pe luna iunie, parcursul descendent variază cu unele stagnări periodice. Un curs valutar rubla ruseasca pentru începutul lunii iunie arăta foarte avantajos. Valoarea înregistrată pe data de 4 iunie arata 0,0641 lei/unitate. La data de 6 iunie, un curs valutar rubla ruseasca cunoaște o depreciere de -0,0004 lei ajungând la 0,0637 lei/unitate. Șirul deprecierilor nu se oprește aici. Rubla ruseasca înregistrează încă o scădere de -0,0006 lei, ajungând la 0,0631 lei/unitate. Vezi aici valorile rublei rusesti pentru ziua de azi, 16 iunie.

Dacă ne raportăm la evoluția unui curs valutar leu moldovenesc, lucrurile stau relativ diferit față de situația rublei rusești. Și în cazul valorilor unui curs valutar leu moldovenesc se observă deprecieri. Dar valoarea înregistrată în prezent este considerabil mai mare decât cea de la începutul lunii. Data de 4 iunie arată un curs valutar leu moldovenesc în valoare de 0,2349 lei/unitate. Leul moldovenesc este depreciat până la valoarea de 0,2342 lei/unitate. Data de 11 iunie marchează o apreciere considerabilă de 0,0018 lei, moneda atingând maximul lunii de 0,2360 lei/unitate. Poți vedea aici la ce nivel valoric se situează leul moldovenesc astăzi.

Dintre toate monedele est-europene, se poate vorbi despre o constanță doar în cazul unui curs valutar leva bulgareasca. La începutul lunii, un curs valutar leva bulgareasca înregistra valoarea de 2,3809 lei/unitate. Moneda se depreciază până la valoarea de 2,3782 lei/unitate. Ca apoi să treacă pe un parcurs ascendent până în prezent. Zilele de 11 și 12 iunie au cel mai avantajos curs valutar leva bulgareasca al lunii în curs. În prezent, leva bulgareasca atinge maximul lunii de 2,3820 lei/unitate. Găsești în continuare mai multe informații la zi despre evoluția acestei monede.

Au văzut: 583