magazin biciclete

Magazinul de biciclete Veloteca are de luna aceasta un nou sediu! Cu aceasta ocazie si-a diversificat oferta de produse, beneficiind de un nou spatiu de prezentare, mult mai generos ca cel vechi! In plus, atelierul service este imens, dotat cu minim patru puncte de lucru simultan! Noul sediu este mai aproape de centrul capitalei, la o distanta de doar 3 km fata de acesta!

Aceasta schimbare majora atrage si o noua abordare strategica. Astfel, planurile de viitor ale celor de la Veloteca sunt de a face tranzitia de la un magazin de biciclete specializat la un nou concept, de “megastore”, care este orientat pe sporturile in aer liber, vizand in prim plan bicicletele, dar si pe alte segmente conexe, precum triatlonul (inot si alergare), drumetiile, traseele montane, echipamente de camping, de supravietuire, mobilitate urbana sau de agrement.

Persoanele tinta care vor profita cel mai mult de prezenta noului magazin de biciclete sunt cele care prefera un stil de viata activ si constient, cu focus pe sanatate, turism sau competitii sportive, dar si produse de nutritie bio/organice sau gadgeturi de ultima ora! De asemenea, cei care sunt in cautarea unui mijloc de transport nepoluant si inteligent sunt asteptati la noul magazin de biciclete Veloteca!

Mai mare, mai diversificat, mai aproape de centru! Acestea sunt atuurile cu care se mandresc cei de la Veloteca, inca de cand au dat startul acestui business, in urma cu mai bine de 10 ani! Noul concept de “smart business”, impreuna cu sloganul “Totul pentru tine… de prin 2008”, vine in intampinarea oricarui client, fie el vechi sau nou. Dorinta de a imbunatati permanent seviciile de consultanta, de vanzare si de post vanzare este o prioritate constanta pentru noul magazin de biciclete Veloteca. Echipa de vanzari Veloteca este instruita periodic in abilitati de comunicare si expertiza tehnica in diferite produse si tehnologii. Astfel, interesul prioritar este ca fiecare membru al echipei sa devina nu doar un consilier priceput si de incredere, ci un prieten “la nevoie” pentru fiecare cumparator in parte.

Noul magazin specializat de biciclete beneficiaza de o suprafata uriasa, de aproape 1000 mp, excelent pentru a gazdui o gama diversa de articole sportive, atat pentru profesionisti, cat si pentru amatori! Astfel, spatiul dispune de o excelenta planificare, avand 3 niveluri, dintre care parterul este dedicat zonei de showroom si zonei de service care include acum si spatiu generos de depozitare a bicicletelor. Din acest motiv ai garantia ca, orice problema ai putea intampina, la Veloteca o vei rezolva in cel mai scurt timp! Al doilea etaj este si cel mai extins ca suprafata, cu aproape 600 mp, gazduind un showroom de proportii. La ultimul etaj se afla un spatiu elegant, dedicat activitatilor de birou, care contine de asemenea si o sala de prezentari pentru viitoare proiecte.

magazin_biciclete

Si pentru ca vorbim de proiecte de viitor, cei de la magazinul de biciclete Veloteca, impreuna cu Carcover Racing Team, au dat startul unui parteneriat de succes. Astfel, impreuna, vor promova si sustine sporturile pe doua roti, asociatia Carcover Racing Team fiind deja o sustinatoare ferventa a motociclismului si a biciclismului, cu sanse reale de afirmare atat la nivel national, cat si international!

Magazinul de biciclete Veloteca este de asemenea mandrul sponsor al lui Ciprian Balanescu, multiplu campion national si balcanic la duatlon si triatlon, dar si al lui Sorin Boriceanu, unul dintre cei mai vizibili sportivi de triatlon ai momentului. Cat despre alte proiecte, Veloteca a sponsorizat competitii precum Prima Evadare (cel mai mare maraton de MTB din Europa de Est), maratonul BIKE’n’LIKE (aventura turistica, orientat spre familii dispuse sa concureze umar la umar, parinti cu copii), GEIGER Marathon la Sibiu / Platinis sau CNE Metal Enduro Resita Enduro World Series, EWS, etapa de calificare.

Poti vizita cand doresti noul magazin de biciclete Veloteca, situat pe strada Ritmului, numarul 18, sector 2, Bucuresti, cod postal: 021679.

Au văzut: 71