Sănătate

Alternative sanatoase – uleiul de cocos

Alimentatia sanatoasa a fost, este si va fi o sursa inepuizabila de dezbatere in mediul stiintific si nu numai. Nutritionisti, doctori, cercetatori, oameni care lucreaza in industria cosmetica pana la omul simplu este interesat de acest subiect, componenta importanta a calitatii vietii noastre.

 Ce mancam, ce creme folosim, ce alimente sa alegem, care e varianta optima si care ar fi  alternativele  pentru  ingredientele traditionale din bucataria romaneasca?

Vrei sa ai un par stalucitor, o piele fina si un tranzit intestinal optim? Sunt cele mai frecvente reclame auzite pe canalele media si internet. Dar cum selectam care sunt reale si care nu? Cum obtinem rezultatul dorit si cum reusim sa ne simtim si sa aratam ca in acele reclame?

In acest sens, ar fi necesar ca factori de decizie ai fiecarui consumator sa fie informatiile corecte  bazate stiintific, asociate cu exemple concludente demonstrate in timp.

Dar sa descoperim impreuna un nou produs!!! Uleiul de cocos!

 Suntem deja familiarizati cu uleiul de floarea soarelui, rapita, dovleac, uleiul de masline, chiar si uleiul de palmier, dar de ce sa nu luam in calcul si uleiul de cocos? Cu totii am auzit de nuca de cocos, fruct deja des intalnit in magazinele noastre, sursa uleiului de cocos.

Generatiile anterioare au observat ca folosirea acestui ulei pentru ingrijirea parului si a pielii duce la rezultate spectaculoase si efectele nu se produc doar pe partea de beauty, dar au si efecte directe asupra aparatului digestiv, creste absorbtia calciului si magneziului, ajuta la remineralizarea dintilor, este o sursa imediata de energie care nu este stocata ca grasime, ajuta la scaderea in greutate, poate fi folosit si de copii de la varste fragede etc.

Nu e vorba doar de industria cosmetica sau de persoanele publice, vedetele Tv, modele pentru noua generatie care acorda o atentie deosebita frumusetii, dar majoritatea oamenilor care au cautat solutii naturale au putut descoperi ca acest ulei tropical are o multitudine de beneficii, in conditiile unui consum frecvent. Uleiul de cocos este cea mai bogată sursă de acid lauric după laptele matern. Si orice mama isi doreste ce e mai bun pentru copilul ei!

Uleiul de cocos poate fi  gasit in mai multe variante in functie de modul de preparare : extravirgin, presat la rece, presat la cald, rafinat fizic, rafinat chimic

Cum il alegem, beneficii, pret sau multe alte detalii pentru frumusetea si sanatatea dmneavoastra va vom prezenta pe larg accesand link ul

Studiati si nu ezitati sa incercati. Uleiul de cocos va deveni prietenul vostru de nedespartit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *