Sănătate

Ștrandul Termal Sânmihaiu German – sănătate și relaxare

Ce poate fi mai relaxant decât o baie caldă și o zi petrecută în compania familiei sau a prietenilor? Dar dacă această apă provine de la peste 2000 metri adâncime și are o multitudine de beneficii atât pentru cei tineri, cât și pentru cei în vârstă? Răspunsul este  Ștrandul termal Sânmihaiu German .

În 1977 a fost descoperit primul izvor cu apă termală și deși sentimentul a fost unul de dezamăgire deoarece se dorea zăcământ de țiței, peste ani s-a înțeles că este mult mai benefic pentru oameni ajutându-i la menținerea sănătății și vindecarea multor boli, la relaxare și la obținerea unei stări de bine.

Astfel, la doar 12 km de Timișoara s-a reușit amenajarea unei zone unde toți putem beneficia de multitudinea de proprietăți ale apei termale în orice moment dorim. Stimularea imunității, creșterea tonusului muscular, recuperarea după traumatisme musculare și articulare, ameliorarea unei game largi de afecțiuni-dermatologice, locomotorii, neurologice, cardiovasculare, ginecologice și respiratorii sunt doar câteva dintre beneficiile curei cu apă termală, recunoscute de nenumărate studii științifice și de doctori din întreaga lume. Și, împreună cu un masaj de calitate făcut de specialiștii din incinta Ștrandului termal, putem spune că avem parte de un moment de relaxare extremă.

În timpul verii avem posibilitatea de a ne relaxa în unul din cele patru bazine cu apă termală aflate în aer liber, putem petrece mai multe zile în acest cadru relaxant prin închirierea uneia din cele 17 căbănuțe cu capacitate de 2 sau 4 locuri. Putem chiar, în zona verde special amenajată să ne instalăm cortul sau să ne parcăm rulota..

Nu trebuie să ne face griji nici în privința mâncării pentru că în restaurantul de aici găsim cele mai gustoase preparate culinare, ciorbe, salate, grătare, specialități de pizza în diverse sortimente, altfel spus, meniuri sănătoase și gustoase la prețuri accesibile. Iar la Barul Ștrandului găsim o mare varietate de băuturi pentru a ne delecta după preferințe.

Cei ce doresc relaxare și distracție, timp de calitate petrecut cu prietenii și familia, doriți să vă bucurați de piscinele cu apă termale pentru tratament sau doar pentru înot, sunt așteptați la Ștrandul termal Sânmihaiu German și până atunci vă așteptăm să ne vizitați pe pagina de  Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *