Școala de dans modern și coregrafie

Școala de dansuri Passion Dance

Școala de dans modern și coregrafie Passion Dance vă invită să vă alăturați artei dansului modern.

În studioul de dans sunt predate cele mai progresive direcții de dans, de la clasic la sport.

  Filozofia de predare Passion Dance promovează învățarea într-un mediu pozitiv și sănătos, cu o deosebită atenție individuală. Abordarea personală în domeniul dansului ajută pe toți cei care doresc să învețe să-și atingă cel mai înalt nivel de potențial. Cursurile de dans permit studenților să se simtă mândri de realizările lor. Ei sunt încurajați să depună efort pentru a atinge cele mai bune rezultate, și de a face față oricăror provocări.

Dansul vă ajută să vă mențineți fizic și moral. Dansul este bun pentru inima, plămâni și oase. Este o modalitate distractivă de a rămâne activ în timp ce creșteți puterea, rezistența și flexibilitatea. În plus, lecțiile de dans încurajează o bună poziție, o conștientizare a corpului și un control care, chiar și pe măsură ce îmbătrâniți, vă poate ajuta.

  Dansul este o activitate fizică, iar copiii ce iau lecții de dans dobândesc o îmbunătățire semnificativă a sănătății lor fizice. Practica obișnuită de dans poate crește flexibilitatea copilului, gama de mișcare, forța fizică și rezistența. Mișcările repetate asociate cu dansul pot îmbunătăți tonusul muscular, pot corecta postura, pot crește echilibrul și coordonarea și pot îmbunătăți sănătatea cardiovasculară.

 Școala de dans Passion Dance a creat condiții excelente atât pentru începători, cât și pentru dansatori mai experimentați.

  • Sălile spațioase pentru lecții. Plăcute, luminoase, cu un interior modern echipat.
  • O gamă largă de direcții de dans, inclusiv cele care sunt acum la vârful popularității.
  • Prețuri accesibile. Prima lecție de probă și reduceri la cumpărarea abonamentelor.
  • Instructori cu calificare înaltă. Profesioniștii Passion Dance dețin o experiență vastă de participare la concursuri și o mulțime de premii. Experiența de predare este și ea un atu important, iar talentul.. este incontestabil.
  • Amplasare confortabilă. Veți putea ușor ajunge la locul de destinație cu orice transport.
Au văzut: 60