Alege sedintele de electrostimulare de la Fysiogand

electrostimulare

Spre deosebire de alte saloane, informatiile pe care le oferim provin din surse sigure (Wikipedia, cercetare universitara, cu exceptia informatiilor nefondate).

Tratamentul de electrostimulare este o tehnica care induce contractia musculara prin aplicarea de impulsuri electrice de mica intensitate asupra corpului.

Efectul curentului electric asupra muschilor a fost descoperit in 1791 si perfectionat in secolele XIX si 20. Este dovedit stiintific ca aceasta electrostimulare la preturi accesibile in aceasta iarna poate provoca adaptarea (antrenarea) pe termen lung a fibrelor musculare. Datorita caracteristicilor fibrelor musculare scheletice, niciun singur curent nu le poate activa pe toate: diferite tipuri de electrostimulare activeaza diferite tipuri de fibre cu intensitati diferite. Schimbarile musculare, prin urmare, eficienta antrenamentului depinde de „tiparul” curentului.

Rezultate garantate

Sedintele de electrostimulare au multe avantaje. Pot creste foarte mult metabolismul si implicit muschii. Cu toate acestea, va puteti bucura si de multe alte beneficii. Prin urmare, cercetatorii au observat si alte efecte benefice ale tipurilor de drenaj limfatic. Mai multe detalii aici: http://www.fysiogand.ro/electrostimulare/

Prin urmare, in cazul majoritatii clientilor care adopta astfel de programe, stimularea electrica sau sesiunile de masaj accesibile nu vor afecta corpul sau nu vor avea efectele nocive ale acestuia.

De fapt, expertii spun ca tratamentul prin acest tip de procedura nu este absolut dureros. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la asta. Chiar si in functiune, nu va provoca panica, durere sau suspiciune.

Despre Centrul Fysiogand din Bucuresti

Metoda pe care tocmai v-am spus-o este disponibila la Centrul de Remodelare si Infrumusetare Corporala Fyiogand din Bucuresti.

In plus, aici veti gasi un pachet de protectie care include masaj anticelulitic, relaxare, frecventa radio, cavitatie, criolipoliza, ultrasunete, impachetare in tunel cu infrarosu si multe alte produse care sunt foarte benefice pentru corpul si figura dvs.

Alegeti acum centrul Fysiogand si bucurati-va de serviciile unor experti bine pregatiti in domeniu. Alegeti frumusetea si pastrati-va in forma pentru totdeauna!