Serviciile de inchirieri microbuze in Bucuresti au cunoscut o tot mai mare dezvoltare in ultimii ani, datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera. Poti sa ai nevoie de ele fie in scopuri turistice, pentru o excursie organizata impreuna cu prietenii sau cu familia extinsa, fie atunci cand trebuie sa asiguri transportul invitatilor la un anumit eveniment.

Tot mai frecvent, companii ca focusrent.ro care asigura inchirieri microbuze Bucuresti au solicitari si cu ocazia organizarii unor teambuilding-uri. Si, intr-adevar, este una dintre ocaziile in care transportul intr-un grup de 8 + 1 persoane poate sa asigure numeroase beneficii.

De ce este potrivit un microbuz pentru teambuilding?

Dupa cum ii arata si numele, scopul principal al unui teambuilding consta in consolidarea echipei. Pentru a se ajunge la indeplinirea lui, este nevoie ca membrii acesteia sa petreaca timp de calitate impreuna si sa treaca prin mai multe experiente comune, care ii ajuta sa se cunoasca reciproc si sa capete mai multa incredere in forta pe care o pot avea ca grup.

servicii inchirieri microbuze

Intr-un astfel de context, deplasarea impreuna, intr-un microbuz, devine extrem de utila. Nu este nevoie de explicatii suplimentare pentru a intelege ca un drum facut astfel permite un cu totul alt tip de interactiuni decat situatia in care fiecare participant la teambuilding s-ar deplasa cu autoturismul personal. De asemenea, situatia este preferabila si variantei de deplasare cu trenul, autocarul sau alte mijloace de transport in comun, unde prezenta unor persoane straine ar impiedica formarea unei atmosfere de grup.

Exista inclusiv posibilitatea de a profita de deplasarea in grup pentru a organiza diferite activitati specifice chiar pe drum. Astfel, timpul destinat deplasarii nu mai este irosit, ci folosit intr-un mod cat se poate de eficient. Iata, deci, de ce tot mai multe companii apeleaza la servicii de inchirieri microbuze in Bucuresti atunci cand organizeaza un teambuilding!

Ce beneficii iti aduce inchirierea unui microbuz?

Serviciile de inchirieri microbuze in Bucuresti ofera un numar sporit de beneficii, indiferent de scopul in care sunt acestea folosite. Iata-le pe cele mai importante dintre ele!

• transparenta totala in ceea ce priveste preturile, fara existenta vreunui cost ascuns;

• promptitudine in preluarea rezervarilor, care pot fi realizate fie online, fie telefonic, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana;

• livrarea rapida si gratuita a masinii, in cel mult 3 ore de la confirmarea rezervarii, pentru clientii din Bucuresti;

• masini in perfecta stare, care nu sunt mai vechi de 5 ani;

• garantia sigurantei, in conditiile in care fiecare masina disponibila pentru inchirieri microbuze Bucuresti este supusa unei inspectii tehnice riguroase inainte sa fie inmanata clientului;

• sunt incluse toate taxele si asigurarile auto, precum RCA, full CASCO sau rovinieta;

• serviciul de inlocuire prompta, rapida si sigura a vehiculului, in cazul putin probabil in care apare vreo avarie;

• cauciucuri de sezon incluse, indiferent de anotimp;

• posibilitatea de a alege intre mai multe modele cu 8+1 locuri, precum VW Transporter, Mercedes Vito sau Mercedes Benz V Klasse.

• o gama vasta de servicii optionale, oferite contra cost, precum GPS, scaun pentru copii, sofer personal sau transfer spre si dinspre aeroportul Otopeni.