Serviciile cele mai cunoscute pe care le are orice agentie marketing online

Astazi o mare parte din vanzari vine dinspre online. In mediul virtual e mai usor sa comercializezi produse, ai acces la un numar mare de clienti si poti sa aplici mai multe strategii de promovare decat in offline. Pentru un marketing online eficient cele mai multe afaceri vor colabora indeaproape cu o agentie marketing online. Agentiile au foarte multe servicii din care poti sa iti alegi unul sau mai multe, in functie de ceea ce ai nevoie si de scopul pe care il vrei atins. Cunoasterea serviciilor agentiilor de marketing online este foarte importanta, mai ales daca ai un buget limitat si vrei sa il folosesti in cel mai bun mod posibil. Care ar fi cele mai comune servicii pe care le poate pune la dispozitie o agentie marketing online moderna?

Servicii marketing online

Cel mai popular tip de servicii pe care le poti cere unei agentii cu experienta, cum este si WiseVision, este cel legat de SEO. Optimizarea pentru motoarele de cautare poate decide popularitatea unui site, vizibilitatea site-urilor e mult imbunatatita daca sunt utilizate tehnicile specifice SEO. Ca sa ajunga la o campanie de SEO adaptata pentru tipul de site pentru care se doreste optimizarea, agentia lucreaza cu mai multe tipuri de software pentru a realiza liste de cuvinte cheie strategice pe care se va baza intreaga campanie de optimizare pentru motoarele de cautare. Cautarile organice aduc cei mai multi vizitatori pe site, peste 50% dintre cei care ajung sa interactioneze cu un brand il gasesc doar dupa ce au realizat cautari organice, traficul din anunturi platite sau din alte surse se situeaza doar in jurul valorii de 10-15%.

Ai nevoie de cuvinte cheie ca sa ai trafic organic pe site, de cuvinte cheie optimizate, dar ai nevoie si de postari pe blog si de un blog unde sa ai cele mai importante cuvinte cheie pentru a atrage vizitatorii de care ai nevoie, cei interesati de produsele si serviciile unui brand. Asadar, o agentie marketing online va avea si servicii de blogging, postari pe bloguri, creare de bloguri pentru diverse site-uri. E esential sa ai si un blog asociat unui site pentru a avea o relatie puternica, permanenta cu publicul tinta. Blogul este si un instrument eficient de marketing online, poate cea mai buna forma de content marketing. Cu cat mai multe postari optimizate pe blog, cu atat cresc sansele sa ai vanzari mai bune de servicii si produse si sa ajungi doar la clientii care sunt interesati de ele.

Agentie marketing online

Prin blogging obtinem lead-uri doar daca avem si cititorii interesati de brand care ajung pe un blog. Cum promovam continutul ca sa ajunga mai rapid la ei? Aici intra in joc social media marketingul. Serviciile de social media marketing au o importanta covarsitoare si fac parte din „arsenalul” fiecarui tip de agentie marketing online care se respecta si care pun pret pe calitate si pe profesionalism. Postarile de pe blog pot fi puse pe retele de socializare alese cu grija, ele genereaza mai multe lead-uri si numarul celor care le vad si intra pe site-uri creste exponential. Mai bine petreci sase ore cautand reteaua potrivita si postand continut de calitate, targetat, pe retelele de socializare, decat sa ai continut foarte bun pe blog, scris in sase ore, dar care sa nu ajunga la publicul tinta potrivit pentru tipul afacerii tale.

Crearea de continut special pentru diverse tipuri de afaceri este o alta varianta pe care o ai la dispozitie cand lucrezi cu agentii de marketing online de tipul WiseVision. La fiecare postare de pe blog vor aparea si indemnuri, call-to-action, pentru a te asigura ca vei avea pana la final doar publicul tinta care va fi dispus sa cumpere produse si servicii. Continutul va fi optimizat, va fi dezvoltat de catre echipe de oameni creativi, cu experienta, care vor sti cum sa foloseasca toate postarile pentru a atrage cat mai multi vizitatori si a le oferi continut de calitate, important pentru ei.

Agentie marketing

Generarea de lead-uri este parte a serviciilor pe care le putem solicita de la agentiile de marketing online. Este un proces destul de dificil, insa daca ai pachetul de servicii potrivit poti sa transformi vizitatorii in cumparatori. De exemplu, daca ai un e-mail lasat de un utilizator in urma unui call-to-action poti folosi respectivul e-mail pentru a trimite oferte si a incerca sa convertesti utilizatorii obisnuiti in clienti. Prin generarea de lead-uri esti sigur ca vei avea o baza de clienti carora le vei putea vinde produse si servicii si vei reusi sa iti atingi si targetul de vanzari mult mai rapid.

Au văzut: 295