Mainile sunt cartea ta de vizta, asa ca este foarte important ca ele sa arate intotdeauna frumoase si sanatoase. Fie ca iti faci manichiura singura, acasa, sau ca mergi la salon, asigura-te ca produsele folosite sunt de buna calitatite, precum cele de la Bio Sculpture. Produsele BioSculpture sunt destinate pentru sanatatea unghiilor. Formula nailtreat este cea mai potrivita pentru a avea unghii deosebite si, cel mai important, unghii sanatoase.

Pe langa produsele folosite tine cont si de urmatoarele sfaturi.

Hidratare. Pastreaza-ti mainile si unghiile mereu hidratate. Unul dintre cei mai importanti pasi pentru a avea unghii frumoase si sanatoase este sa le mentii intotdeauna hidratate. Cel mai indicat este sa aplici o cremea seara, inainte de culcare si sa le masezi usor, insistand asupra cuticulelor.

Protejare. Este indicat ca atunci cand faci curat sau speli vase, sa porti manusi din plastic. Daca stai un timp indelungat cu mainile sub apa, vei observa ca unghiile tale se inmoaie si se rup. Mai mult decat atat, detergentii au tendinta de a-ti usca unghiile si cuticulele.

Cuticulele. Nu este necesar si recomandat sa-ti tai cuticulele. Este suficient sa le impingi la baza unghiei, dar trebuie sa ai grija sa nu le tai atunci cand faci asta. Daca le tai, acestea vor creste mai mult, iar aspectul va fi unul inestetic.

Vitamine. Ai grija sa alegi doar produse de ingrijire cu vitamine. Daca iti doresti unghii sanatoase, cele mai importante vitamine sunt vitamina B si vitamina E. Le poti masa direct pe unghii sau poti alege creme de ingrijire care sa contina aceste vitamine. De asemenea, este recomandat ca produsele, gelurile si ojele pe care le folosesti sa contina vitamine.

Instrumente. Dezinfecteaza cu spirt ustensilele pe care le folosesti atunci cand iti faci manichiura si dupa. Sub nicio forma nu accepta ca personalul din saloanele de infrumusetare sa foloseasca instrumentele pe care le-a folosit in cazul clientei dinainte ta. Insista ca ele sa fie sterilizate.

Nu-ti roade unghiile. Daca ai acest prost obicei, e timpul sa renunti cat mai repede la el. Nimic nu se compara cu niste maini frumoase, iar daca vrei sa le ai, unghiile roase nu au ce cauta in peisaj.

Daca vei tine cont de aceste sfaturi si vei folosi numai produse de calitate, cu siguranta unghiile tale vor arata minunat si vor fi sanatoase. De cele mai multe ori, niste unghii sanatoase sunt de la sine si frumoase.

Au văzut: 532