insarcinata

Este bine, dar si benefic pentru voi se aveti relatii intime pe parcursul sarcinii. Veti putea face in acest fel exercitiu fizic, eliberandu-se astfel in organism o multime de endorfine. Va veti simti in acest fel atat fericite, cat si relaxate. Atata timp cat nu aveti o sarcina cu complicatii, puteti continua distractia in dormitor chiar si daca trebuie sa nasteti. Multe persoane se tem insa ca sexul in timpul sarcinii ar putea dauna si ar putea duce la nasterea prematura a celui mic. Nu trebuie sa ascultati aceste lucruri pentru ca ele nu va vor afecta deloc. Sexul este o activitate placuta atat pentru mintea, cat si pentru corpul vostru.

Sensibilitatea in jurul zonelor erogene este crescuta, de aceea sexul din timpul sarcinii este unul cu adevarat special. E posibil sa constatati chiar ca aveti chef sa faceti mai mult sex decat de obicei. Corpul vostru va elimina o cantitate mare de endorfine care va vor da o stare de bine. Aceasta stare de bine se va transmite micutului care creste inauntrul vostru.

Trebuie sa va asteptati ca in timpul orgasmului, uterul vostru sa se contracte. Un sfat de care puteti tine cont este ca daca sunteti insarcinata si simtiti ca burtica se strange, sa nu va faceti griji din acest punct de vedere. Aceste contractii usoare nu sunt nici un pericol pentru femeia insarcinata si nici pentru bebelusul ei.

Descopera cadouri femei insarcinate unice, speciale, potrivite pentru orice viitoare mamica.

Poate fi insa o pregatire foarte buna pentru momentul nasterii. E posibil sa mai observati ca bebelusul vostru va deveni mai activ dupa partidele de amor ca reactie la aceste conmtractii. Se mai intampla chiar ca femeile sa sangereze usor dupa ce au avut relatii intime. Acest lucru se intampla dupa ce ati avut parte de o relatie sexuala pentru ca cervixul este mai bogat in milioane de vase capilare atunci cand sunteti insarcinate. Unele dintre aceste vase capilare s-ar putea asadar rupe in timpul actului sexual.

Daca sangerarea usoara continua mai mult de cateva ore, atunci ar trebui sa va faceti griji, mai ales daca aceasta sangerare devine si mai abundenta. Medicii probabil ca va vor sfatui sa va ridicati picioarele si sa faceti o pauza pentru cateva zile in ceea ce priveste sexul. Daca va confruntati cu sangerari usoare, in momente pe parcursull sarcinii, atunci este bine sa evitati relatiile intime, pana cand doctorul va stabili o cauza. Per total insa, puteti avea relatii sexuale cu partenerul vostru oricand.

Au văzut: 424