case-de-pariuri-online

Daca esti un parior incepator, poti citi informatiile de aici, astfel incat sa afli cateva sfaturi de la specialisti, sfaturi care te vor ajuta sa progresezi mai mult in acest hobby pe care il ai si sa devii astfel un parior mult mai bun.

Universul pariurilor sportive este unul destul de captivant, acesta venind insa la pachet si cu numeroase capcane. Nu trebuie astfel sa investesti bani reali in tot felul de iluzii, ci mai degraba sa te documentezi, dar si sa testezi aceste teorii inainte de a incepe sa depui sume considerabile.

Primul lucru important este sa nu arunci cu banii si sa joci mereu cu cap. Atunci cand te apuci sa alegi o strategie, este important sa-ti impui un anumit buget.

Ai in vedere sa nu investesti mai mult de 10% din veniturile tale lunare, astfel incat sa nu ai de-a face cu diverse repercursiuni. Nu juca niciodata nici macar cu un leu in plus fata de cat iti permiti sa pierzi. Foloseste-te mereu de un money management simplu, dar fii in totalitate precaut.

Poti juca pe o miza fixa de 3% din banca de pornire pentru fiecare pariu. Nu reactualiza calculul mizei pana cand nu efectiuezi o retragere consistenta sau o noua depunere.

O alta idee buna este sa-ti potolesti entuziasmul si sa nu te crezi mai bun decat toti ceilalti. Afla ca nici macar persoanele care scriu aceste ghiduri cu privire la pariuri nu au neaparat succes garantat. Studiaza astfel care sunt obiectivele de bun simt ale pariorilor profesionisti, iar in functie de aceste obiective stabileste-ti niste asteptari cat mai realiste, astfel incat sa ai de castigat.

Tipsterii de top te pot invata cum sa analizezi meciurile, astfel incat sa iei deciziile cele mai bune. Este bine sa citesti teorie, dar si sa te documentezi, insa aceste lucruri nu sunt suficiente. Urmareste si rubricile din sport si pe cele de pariuri sportive de pe site-urile de specialitate. Mai poti urmari si ponturile tipsterilor consacrati sau sa arunci un ochi peste biletul zilei la pariuri. Nu copiati ponturile orbeste, dar urmariti analizele pariorilor de succes, astfel incat sa va faceti si voi o idee despre cum pariaza acestia.

Te poti specializa pe o anumita nisa si sa monitorizezi tot cee misca in aceasta nisa. Incearca sa te concentrezi pe doua sau trei campionate si sa le monitorizezi indeaproape, prin orice fel de mijloc de informare. Poti sa iei informatia de pe site-urile de specialitate, precum si de pe grupurrile de Facebook ale fanilor.

O alta solutie pe care o poti considera este sa iti deschizi cont la mai multe cele mai bune case de pariuri online. Procedand in acest fel, vei putea paria pe cele mai mari cote oferite de piata. Mai tine cont de bonusuri si de promotii, astfel incat sa-ti maresti cu usurinta veniturile si sa te bucuri de situatiile care vor putea fi in unele cazuri salvatoare.

Au văzut: 6