Social Timp liber

Cum diferentiezi anunturile de angajari in videochat false de cele reale?

Industria divertismentului pentru adulti a cunoscut o crestere extraordinara in ultimii ani, atat din punct de vedere al popularitatii, cat si al profiturilor. Din acest motiv, nici nu este de mirare ca anunturile de angajari in videochat sunt tot mai numeroase si ca tot mai multe tinere isi doresc un astfel de job.

Desigur, ca in orice alt domeniu de activitate, in industria videochatului exista si anunturi inselatoare, menite sa te induca in eroare mai ales daca esti la inceput de drum, insa acest lucru nu trebuie sa te descurajeze. Exista mai multe moduri prin care poti diferentia anunturile de angajari in videochat care vor sa te escrocheze de cele care sunt cu adevarat reale.

Iata cateva semnale prin care iti poti da seama daca un anunt de angajare in videochat este real sau fals:

1. Daca ti se cer bani in avans

Sa devii model de videochat intr-un studio profesional precum Studio20 nu te costa nimic, in afara de banii pe care ii cheltui pe tinutele de lucru sau pe trusa de machiaj. Dar daca esti dedicata, perseverenta si ramai in echipa Studio20 pentru minimum 3 luni, chiar si aceste produse le primesti cadou din partea studioului. De asemenea, ti se asigura tot confortul necesar, pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatea in cele mai bune conditii. Daca un site sau un studio de videochat iti cere bani in avans, atunci este clar ca este vorba de o incercare de a te pacali si trebuie sa ignori acel anunt.

2. Daca ti se ofera bani in avans

Aceasta metoda de fraudare este una destul de populara in randul celor care incearca sa escrocheze tinere dornice sa aiba o viata mai buna. Atunci cand triezi anunturile de angajari in videochat, trebuie sa fii atenta la cele in care ti se ofera o suma de bani dinainte ca tu sa iti incepi activitatea propriu-zisa. Prin aceasta metoda, studiourile de videochat “fantoma” incearca sa iti castige increderea si sa profite de bunele tale intentii.

3. Daca nu gasesti informatii online despre respectivul studio

Sa spunem ca ai gasit un anunt de angajare in videochat in care ti se ofera tot ceea ce ti-ai dorit: un salariu avantajos, conditii de munca extraordinare, un program flexibil si multe alte beneficii. Cel mai indicat lucru pe care trebuie sa il faci apoi este sa intri pe Google si sa cauti detalii despre studioul respectiv, cum ar fi: experienta in acest domeniu, cate locatii are si detalii despre acele locatii, ce echipament iti pune la dispozitie, detalii despre trainingul oferit, pareri pe forumuri etc. Cu cat gasesti mai greu informatii despre acel studio sau figureaza cu date fictive, fara a avea o adresa reala si completa, cu atat este mai clar ca nu poate fi vorba decat de o inselatorie. Informeaza-te intotdeauna in avans!

4. Daca site-ul oficial al studioului este plin de greseli gramaticale si/sau de linkuri care nu functioneaza

Te-ai decis sa aplici la unul din anunturile de angajare in videochat si vrei sa gasesti site-ul oficial al studio-ului pentru a afla mai multe detalii. Daca accesezi pagina de angajari in videochat a studioului sau alte pagini si vezi continut de slaba calitate, cu informatii insuficiente, cu multe greseli gramaticale sau cu linkuri care nu functioneaza, sunt mari sanse ca acel studio sa lucreze ilegal. Menirea site-ului este sa induca in eroare tinerele dornice sa devina modele. De aceea, poti fi absolut convinsa ca daca site-ul unui studio nu pare si nu este realizat profesional, atunci nici studioul nu va fi unul serios si de incredere.

5. Daca nu ti se cer actele pentru a dovedi ca ai varsta legala si daca nici nu ti se incheie un contract legal

Asadar, te-ai hotarat ca vrei sa devii model online, ai gasit un anunt de angajare in videochat foarte interesant si ai stabilit deja un interviu. Daca la respectivul interviu nu ti se cere actul de identitate pentru a dovedi ca ai varsta legala si daca nici nu ti se ofera ocazia de a semna vreun contract, atunci este clar vorba de un studio neserios, care incearca sa te pacaleasca. Nu te increde in promisiuni fara vreo dovada scrisa a afirmatiilor si asigura-te intotdeauna ca vei lucra in conditii legale.

In cazul in care observi practici care ti se par in neregula sau detalii pe care nu le-ai inteles, intreaba, informeaza-te si cauta sa primesti lamuriri clare. Nu te increde in oricine iti promite sume mari de bani si castiguri fabuloase, fara forme legale de munca. Iar in cazul in care vei semna un contract, asigura-te ca primesti pe loc propriul tau exemplar.

Nu este usor sa iti dai seama care dintre anunturile cu angajari in videochat sunt reale si care sunt false, mai ales daca esti la inceput de drum in acest domeniu, insa daca vei tine cont de sfaturile noastre si vei fi atenta, cu siguranta vei putea sa iti gasesti un job pe masura asteptarilor tale! Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *