Divertisment Social

Studiourile de videochat, printre cele mai prospere afaceri din Romania

Industria videochatului ofera membrilor ceva ce site-urile dedicate divertismentului pentru adulti nu pot: interactiunea prin conversatie si posibilitatea de a-si indeplini fanteziile. De aceea, acest domeniu se afla intr-o continua dezvoltare pe plan mondial, generand venituri de doua miliarde de euro anual. Videochatul a devenit o afacere infloritoare si in Romania, tara noastra fiind lider de necontestat al acestui domeniu cu Studio 20. Acest studio de videochat a castigat cele mai importante premii de la toate festivalurile de profil la care a participat pana acum, fie ele la Las Vegas, Los Angeles, Barcelona, Praga, Mamaia sau Cartagena.

Studiourile de videochat sunt intr-o competitie acerba pentru a atrage de partea lor tinere atragatoare, ambitioase, serioase, perseverente, sociabile si cat mai dornice sa reuseasca in viata. Acestea le promit venituri de mii de dolari pe luna, program flexibil, contract legal si numeroase alte beneficii. Studio 20 se numara printre acestea, tinerele care lucreaza aici incasand 5.000$, 10.000$ sau chiar 25.000$ pe luna. Acest lucru poate fi probat de oricine la interviul de angajare sau ulterior, prin solicitarea incasarilor modelelor cu experienta, care activeaza in cadrul acestui studio de videochat: Eva Sin, Devious Angell, Sasha Red, Raquelle Diva si asa mai departe.

Studiourile de videochat vor avea intotdeauna succes deoarece acestea au inteles ca oamenii din societatea tehnologizata de astazi sunt din ce in ce mai ocupati pentru a avea o viata sociala activa, dar au nevoie si de divertisment si de relaxare in viata lor, acestea putand fi procurate la doar un click distanta. Nu conteaza cum arata sau cati ani au membrii siteurilor de videochat, intotdeauna va exista un model care sa ii inteleaga si sa ii distreze. In general, industria dedicata divertismentului pentru adulti s-a concentrat asupra categoriei de varsta 18-29 de ani, dar, odata cu videochatul, intervalul de varsta a crescut considerabil. Daca in tinerete, aspectul fizic este mai important, dupa 35-40 de ani, modelele din studiourile de videochat se bazeaza pe experienta pentru a-si atrage si fideliza cat mai multi membri.

Ce beneficii au modelele de videochat?

Dezvoltarea masiva a industriei de videochat a asigurat evolutia constanta si continua a cererilor si asteptarilor clientilor. Numarul modelelor este si el in crestere, existand la ora actuala peste 100.000 de romance pe siteurile de videochat. Studiourile de videochat din Romania promit conditii foarte bune de lucru si posibilitatea unor castiguri mari, insa numai unele dintre acestea sunt de incredere. Studio 20 este o companie internationala, cu locatii atat in Europa, cat si in America de Nord si America de Sud, care a castigat toate premiile importante din ultimii ani. Acesta este unul dintre putinele studiouri de videochat care lucreaza legal, in baza unui contract de artist-interpret si a actelor aditionale intocmite la fiecare plata a modelelor. De asemenea, firma transfera banii in conturile tinerelor, deschise la orice banca din Romania doresc ele. Un alt avantaj este faptul ca, la Studio 20, exista posibilitatea de a face videochat glamour, un concept care permite modelelor sa ramane cu hainele pe ele, la fel ca in videochatul non adult, dar sa castige la fel de multi bani ca in videochatul adult.

Suna si tu la 0748.777.757 sau trimite un email la angajari@studio20.ro pentru a afla ce alte beneficii poti avea ca model la Studio 20. Compania detine studiouri de videochat atat in Bucuresti, cat si in Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Craiova, Ploiesti si Brasov si te asteapta sa-ti implinesti visele alaturi de cei mai buni profesionisti din domeniu!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *