Vestiare_metalice
Social Tehnologie

Vrei sa achizitionezi vestiare metalice de calitate? Iata ce trebuie sa stii!

Oriunde apare nevoia personalului de a-si schimba garderoba, indiferent de domeniul de activitate, cea mai buna solutie este achizitionarea de vestiare metalice. Aceste piese de mobilier, eficiente si durabile, ajuta la organizarea spatiului util, punand astfel la dispozitia angajatilor o metoda sigura si durabila pentru depozitarea bunurilor.

Cele mai comune domenii de activitate in care putem gasi vestiare metalice sunt cele in care personalul este obligat sa poarte o uniforma speciala in timpul programului. Spre exemplu, o parte din meseriile acestea includ: cadre militare, medici si asistenti medicali, agenti de paza, angajatii in constructii sau ateliere, angajatii in restaurante sau in centre comerciale. Mai mult, activitatile sportive sau salile de fitness pot beneficia din plin de avantajul vestiarelor metalice. Astfel, clientii si angajatii isi pot schimba cu usurinta garderoba sau pot depozita echipamentele sportive. In acest mod, indiferent de domeniul de activitate sau de sportul practicat, poti folosi cu succes vestiare metalice pentru asigurarea accesului facil la vestimentatie sau la obiectele si aparatele depozitate.

Si alte domenii de activitate pot sa profite de utilitatea data de vestiare metalice. In institutii de invatamant sau de cercetare, profesorii sau studentii isi pot astfel depozita obiectele personale, materialele didactice sau uniformele. De asemenea, exista multe modele de vestiare metalice care sunt utile in atelierele de fotografie sau pictura, unde necesitatea unei bune organizari si depozitari a aparatelor si ustensilelor este una constanta.

Astfel, luand in considerare mediul de amplasare, precum si tipul de lucruri ce urmeaza a fi depozitate, putem face distinctie intre mai multe tipuri de vestiare metalice. Daca este necesara doar schimbarea vestimentatiei, atunci un vestiar cu doua compartimente, pentru haine uscate si murdare, va fi suficient. Pentru cei care isi schimba incaltamintea, putem lua in calcul si varianta vestiarelor cu compartiment dedicat pentru incaltaminte, care vin cu o bancuta atasata. In cazul depozitarii aparatelor sau a instrumentelor, precum si a altor obiecte de dimensiuni mici sau medii, poti opta pentru un model de vestiare metalice cu 4 sau 6 compartimente si incuietoare de maxima siguranta. Daca mediul in care iti doresti sa amplasezi vestiarul metalic este unul cu umiditate sau temperaturi ridicate, poti alege o varianta cu vopsea ignifuga si anticoroziva.

Pentru a putea profita de utilitatea acestor vestiare metalice pentru o perioada mai lunga de timp, iata si alte cateva aspecte, legate de functionalitate, pe care va trebui sa le ai in vedere:

Materialul din care sunt fabricate – Pentru a rezista cat mai mult in timp, este necesar ca vestiarele metalice sa fie confectionate din tabla de otel profilata, cu o grosime de minim 0.6 mm. Pentru acestea, nevoia de interventii si reparatii pe durata utilizarii va disparea.

Starea de livrare – Deoarece montarea lor este adeseori anevoioasa, cel mai indicat este ca aceste piese de mobilier sa fie livrate complet asamblate. Astfel, vor fi mai robuste, avand in general o durata de viata crescuta.

Sistemul de siguranta – Tipul de incuietoare este un factor de luat in calcul atunci cand achizitionam vestiare metalice, mai ales daca acestea sunt destinate folosirii de catre mai multe persoane. Astfel, un sistem de inchidere pe baza de butuc cilindru cu cheie iti va oferi posibilitatea de depozitare in siguranta a bunurilor valorice sau a obiectelor personale.

Dotarile extra – Aceste dotari suplimentare pot face diferenta in multe cazuri, asa ca cel mai indicat este sa le alegi pe cele care iti ofera o mai buna experienta de utlizare. Iata care sunt cele mai des intalnite dotari suplimentare:

– Fante de aerisire in acoperis – pentru o mai buna circulatie a aerului;

– Raft si bara pentru umerase – pentru vestiare metalice destinate schimbarii garderobei;

– Suport pentru umbrela si vas de colectare a apei;

– Picioare de 15 cm inaltime, ce permit o curatare mai usoara si feresc vestiarele metalice de umezeala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *