Pori dilatati reprezinta un aspect al pielii care deseori ne strica buna dispozitie pentru ca pot provoca eruptii si un ten neuniform. Este o problema ca urmare a blocarii glandelor sebacee, iar aceasta poate aparea la orice varsta.

Procedura de tratament pori dilatati este solutia care ne poate ajuta sa imbunatatim aspectul pielii si sa reducem semnificativ aspectul poros al pielii.

Aceasta implica o reabilitare destul de rapida, imbunatateste semnificativ starea generala a pielii si ne reda increderea in sine.

Sa tinem cont de faptul ca, cel mai eficient tratament va fi o munca integrata. Echilibrul intern si un mod de viata sanatos ne pot reda aspectul frumos al pielii deoarece pielea este oglinda sistemului intern al corpului. Cosmetologii experimentati ai clinicii Yiara te vor ajuta sa alegi cea mai buna optiune special pentru tine.

https://yiara.ro/wp-content/uploads/2018/09/clearlift_laser.jpgAvantajele procedurii de tratament pentru pori dilatati laser sunt evidente:

  • Pori mai curati si un aspect mai sanatos
  • Celulele moarte sunt eliminate
  • Structura dermului este restaurata, relieful este nivelat
  • Pielea se regenereaza rapid si intinereste
  • Semnele postacneice sunt diminuate considerabil, etc.

Perioada de recuperare dupa tratarea porilor dilatati cu ajutorul laserului este nesemnificativa, pregatirea este minima, iar ingrijirea post-tratament este simpla. Toate acestea fac ca tratamentul porilor diatati cu ajutorul laserului sa fie o modalitate usoara si accesibila de a rezolva unele probleme ale pielii.

Recomandari dupa procedura

  • Nu iti spala fata timp de aproximativ 24 de ore
  • Evita atingerea suprafetei tratate
  • Evita expunerea pielii la soare macar cateva zile dupa tratament si chiar daca iesi din casa, aplica de fiecare data o crema de protectie solara

Un punct important in tratamentul porilor dilatati cu ajutorul laserului este evaluarea corecta a starii pielii. In prezenta proceselor inflamatorii este necesar ca procedura sa fie amanata. Toate acestea le putem afla discutand cu un specialist in domeniu.

Sa nu uitam ca, porii dilatati nu poti fi curatati exclusiv cu metode cosmetologice. Un tratament complex, care sa includa si un somn calitativ, plimbari in aer liber si o alimentatie sanatosa ne va oferi rezultatul mult asteptat.

Au văzut: 26458