Spatiile comerciale sau industriale sunt caracterizate, in general,  prin trafic intens de persoane ceea ce determina necesitatea unei dezinfectii regulate, precum si apelarea la servicii de dezinsectie si deratizare. Toate aceste servicii necesita interventia unei companii specializate care sa asigure utilizarea de substante in cantitatea corecta si aplicarea printr-o metode eficienta. Desigur, dezinfectia se poate face si local de catre angajatii unei companii, de exemplu, insa aceasta nu are efecte de durata decat prin efectuarea de catre profesionisti. Aceasta trebuie efectuata periodic, mai ales in companiile care activeaza in industria alimentara, dar nu numai.

Situatia actuala la nivel mondial are in comun pandemia cu care ne confruntam cu totii. In aceste conditii este absolut esential ca decontaminarea si mentinerea curata a spatiilor aglomerate sa fie o prioritate. Serviciile de dezinfectie Valcea asigura un spatiu igienizat, liber de orice fel de microbi, bacterii sau virusuri.

Cum se efectueaza dezinfectie?

Dezinfectia este procedura prin care un anume spatiu este igienizat prin eliminarea tuturor germenilor patogeni sau microbieni cu scopul prevenirii sau combaterii infectiilor. Acest lucru se realizeaza prin utilizarea unor substante active dezinfectante aplicate pe anumite suprafete prin intermediul unor echipamente speciale, fiind foarte importanta deoarece combate eficient raspandirea in masa a bolilor transmisibile.

Dezinfectia presupune urmarirea mai multor etape: curatarea mecanica, aplicarea substantelor active, respectarea timpului de actiune al fiecareia si indepartarea de pe suprafete prin curatare cu apa sau prin aerisire. Fiecare pas trebuie respectat cu strictete, mai ales daca substantele utilizate sunt nocive pentru oameni si animale.

Pentru ca operatiunea de dezinfectie sa fie cu adevarat eficienta, trebuie avute in vedere cateva lucruri esentiale:

  • Tipul de produs utilizat: este foarte important ca produsul sa fie calitativ;
  • Metoda de aplicare a produsului;
  • Frecventa utilizarii de dezinfectanti.

Procedura de dezinfectie este de patru tipuri:

  • Dezinfectia prin mijloace fizice: aceasta se distinge prin utilizarea de caldura uscata, caldura umeda sau raze ultraviolete;
  • Dezinfectia prin mijloace chimice: este metoda cel mai des utilizata in spatiile comerciale, industriale sau rezidentiale si presupune utilizarea de produse biocide. Substantele active pot avea efect de inhibare a cresterii microorganismelor sau de eliminare a acestora;
  • Dezinfectia biologica: presupune o imbinare a celor doua metode mentionate mai sus, insa nu este la fel de eficienta fiind o metoda naturala. Ea utilizeaza caldura ca sursa de dezinfectare sau solul. Eficienta depinde de spatiul care urmeaza a fi dezinfectat;
  • Dezinfectia mecanica: este mai degraba o etapa pregatitoare a spatiului care urmeaza a fi igienizat prin eliminarea gunoiului, al prafului si a oricarei alte substante mai putin aderente care poate diminua eficienta procesului de decontaminare.

Agromadpest.ro ofera servicii eficiente de dezinfectie Valcea prin utilizarea de produse calitative si sigure pentru sanatatea tuturor.

Servicii si produse de specialitate

AgromadPest este o companie localizata in judetul Valcea care isi desfasoara activitatea prin oferirea de servicii de dezinfectie, deratizare si dezinsectie Valcea, fiind specializata pe orice tip de daunator care afecteaza sanatatea si confortul oamenilor sau animalelor. Compania se ocupa de orice tip de spatiu, de la fabrici de productie pana la scoli sau apartamente, oferind garantia unor servicii de calitate superioara care respecta toate standardele europene de calitate si siguranta.

Indiferent de problemele intampinate, clientii pot obtine consultanta de specialitate inainte de a decide actiunile viitoare.

Au văzut: 300