Vin sărbătorile și trebuie să îi cumperi un nou parfum? Uite câteva sfaturi după care să te iei atunci când trebuie să alegi parfumuri barbati.

Ia-i ceva ce știi că-i place sau seamănă cu preferatele lui. Dacă ți se pare că preferă notele lemnoase nu căuta să-i schimbi preferințele pentru că tu preferi mirosurile fresh. Nu uita că el este cel căruia trebuie să-i placă.

Dacă nu știi exact ce-i place încearcă să alegi un parfum neutru sau un miros mai popular. Alege nume cunoscute pe care majoritatea bărbaților le preferă. Nu căuta un miros foarte special (prin notele sale) pe care să nu-l poată suporta sau care să nu i se potrivească.

Poți afla chiar de la el ce preferă, însă ai grijă să nu-și dea seama de intențiile tale. Dacă îți reușește, cadoul tău îl va surprinde cu siguranță! Puteți merge în parfumerii pentru a încerca diverse parfumuri și îi poți urmări reacția sau puteți purta o discuție pe acest subiect.

Cumpărăturile online pot fi alegerea potrivită dacă vrei parfumuri ieftine. Comandă parfumul lui preferat și fă-i o surpriză specială!

Au văzut: 953