vGENERATION.RO

Toate stilurile și tendințele modei își găsesc admiratori, pentru că oamenii sunt diverși, au nevoi vestimentare diferite, o concepție unică asupra fenomenului modei și propriul lor simț al stilului. Una dintre cele mai populare tendințe actuale, care influențează și se regăsește puternic în garderoba tinerilor este street style-ul.

Acesta include o mare varietate de imprimeuri, texturi și elemente de stil, care se află la un nivel înalt de popularitate în întreaga lume. Stilul de stradă nu presupune limitări asupra combinațiilor, acestea fiind unanim acceptate deoarece cuprind nenumărate interpretări, în funcție de pesonalitatea fiecăruia. De exemplu, fustele elegante plisate, cu jachete îndrăznețe sau un hanorac cu inscripții pot forma un look inedit.

Iată care sunt cele mai noi tendințe în moda de stradă și cum le poți încorpora în garderoba actuală!

  1. Confort înainte de toate

Un fapt despre moda din 2021 este sigur: măștile vor rămâne un accesoriu indispensabil în această vară, dar și pe o perioadă nedeterminată. Odată cu distanțarea socială și cu mutarea biroului la domiciliu, și codul vestimentar a trebuit să se adapteze. Aspectul mai simplu și confortabil, în ultima perioadă, a câștigat preferința consumatorilor.

Ultimele luni au dat lecții demne de ținut minte despre importanța confortului în alegerea look-ului, iar acest aspect nu va fi lăsat în afara tendințelor din 2021. Moda continuă să acorde prioritate pieselor confortabile, ce includ haine cu câteva măsuri mai mari decât corpul, de unde și numele de supradimensionat. Poți paria, astfel, pe aspectul tricourilor, jachetelor, hanoracelor și pantalonilor ce aduc ideea de confort.

  1. Sneakerșii – vedetele acestei veri

Articolele de inspirație sport au încetat să mai fie folosite doar pe teren și în sălile fitness și au devenit parte a mai multor colecții, variind de la o zi la alta, fiind abordate în vestimentații casual sau office ori integrându-se chiar în rândul outfiturilor mai extravagante. Chiar și cele mai renumite fashioniste au optat pentru modele vintage, cu o amprentă sportivă, pentru a compune diverse look-uri, iar marile branduri se inspiră tot mai mult din această arie pentru colecțiile lor. Cu alte cuvinte, este timpul să scoți pantofii de alergat din dulap și să-i pui înapoi în joc!

Poți combina adidașii cu o pereche de blugi largi, un mod subtil și distractiv de a include piesa în ținutele tale de zi cu zi. Accesează site-ul vGeneration.ro pentru a găsi cele mai noi modele de pantofi sport și compune-ți chiar azi o ținută streetstyle ca la carte!

  1. Nostalgia anilor ‘90

Evoluția tendințelor este circulară. Acest lucru poate părea un clișeu, dar este un fapt bine cunoscut. Se poate observa, în acest sens, că multe dintre acestea revin într-un mod nou, schimbat și inovat. În ultima perioadă, tendințele anilor ‘90 au revenit puternic; înainte, anii `80 au dictat moda și, în anii `90, inspirația a venit din perioada anilor ‘70.

În vremuri dificile, este de înțeles atașamentul față de momentele trecute, în care viața era mai ușoară și mai optimistă. Așadar, așteaptă-te să vezi în moda anului 2021 multe piese și compoziții care au marcat câteva decenii anterioare, cum ar fi culorile contrastante, hainele largi și puloverele și adidașii mari.

Acestea fiind spuse, cel mai important lucru atunci când încerci să îți găsești propriul stil este să te asiguri că rămâi fidel/ă gusturilor proprii. Nu trebuie să încerci niciodată să imiți stilul altei persoane. Ai încredere în instinctele tale și poartă piesele care te fac să te simți cel mai bine!

Sursă foto: Pixabay.com.

Au văzut: 425