eliminarea impozitului pe venit

Marți a fost aprobată legea prin care jurnaliștii sunt scutiți din a mai plăti 10% – impozitul pe venit, așa cum sunt scutiți și cei din domeniul IT. Un fel de cadou de la stat pentru a încerca să mai calmeze presa liberă ce se tot bagă peste tot și scormonește pentru a scoate adevărul la iveală, atât de vital pentru fiecare cetățean, pentru dezvoltarea României.

Din păcate, politicienii încearcă să atragă ura cetățenilor asupra presei, să strice prietenia dintre cetățean și jurnalist. Asta nu este bine, ca lucrurile să meargă bine, cetățenii trebuie să aibă încredere în presă, iar presa trebuie să apere interesele cetățenilor, nu are politicienilor.

Noi suntem împotriva discriminării, nu ne trădăm poporul din care facem parte, suntem solidari cu toate categoriile sociale din România, nu acceptăm niciun pact cu diavolul. Presa liberă și oamenii cinstiți pot schimba în bine soarta unei țări, punând piedici celor ce-și bat de joc de poporul român.

Nu suntem de acord cu impozitul pe venit. Asta nu înseamnă că acceptăm să se facă diferențe. Impozitul pe venit trebuie să dispară pentru toți românii, așa cum trebuie să dispară și pensiile speciale.

Fiecare domeniu de activitate este vital, fiecare angajat pune umărul la dezvoltarea economiei. Cu toții trebuie să avem aceleași drepturi, trăim în aceeași țară!

Ne cuprind lacrimile când vedem în ce condiții grele lucrează majoritatea românilor și cât de prost sunt plătiți.

Solicităm eliminarea impozitului pe venit pentru toți românii. Noi, oamenii de rând am devenit slugile unui stat corupt, hoț și incompetent. Cu mâna noastră ne alegem călăii.

Hotărâți-vă, impozit pe venit pentru toți sau pentru niciunul!

Au văzut: 490