Cea de-a 12- a ediție a târgului de joburi Angajatori de TOP Virtual, un proiect de recrutare online ce reunește 160 de angajatori și 9000 de oportunități de carieră pe www.hipo.ro are loc până pe 2 decembrie. În primele două săptămâni de eveniment, cele mai vizitate standuri au fost: Bosch Service Solutions, Michelin, UniCredit Bank, Lidl România, British American Tobacco, Groupe Renault România, Coca-Cola HBC România, REWE România – Penny Market, Kaufland România, Ubisoft, platforma având până în acest moment peste 381 739 de vizite.

 

Toamna aceasta peste 160 de companii din industrii diverse oferă peste 9000 de oportunități de carieră candidaților cu profil tehnic şi celor cu profil non-tehnic. Câteva dintre domeniile în care sunt deschise oportunități de carieră sunt: IT, FMCG, Servicii şi BPO, Retail, Inginerie, Servicii Financiare, Telecom, Consultanţă, Auto, Turism etc.

 

Angajatori de TOP Virtual elimină barierele geografice fiind accesibil tuturor, indiferent de oraşul în care aceștia locuiesc. Un astfel de eveniment se diferențiază prin eficiența în procesul de aplicare. Candidaţii pot „vizita” rapid standurile companiilor şi pot aplica direct cu CV-ul completat pe Hipo.ro. Nu există costuri de transport şi/ sau cazare, iar cei care sunt în căutarea unui job pot accesa evenimentul din fața laptopului, telefonului sau calculatorului oricând doresc. Cei care vor accesa evenimentul au acces la joburi şi din alte oraşe decât cel în care locuiesc, ceea ce se înseamnă accesibilitate la o plajă mai largă de oportunităţi de carieră şi șanse mai mari de a obţine jobul dorit.

 

Ținând cont de adaptabilitatea digitală nativă a tinerilor din generația Z, evenimentul Angajatori de TOP Virtual poate fi apreciat ca un eveniment adresat acestora. Modul în care tehnologia s-a integrat în viaţa lor reprezintă un avantaj în modul de accesare şi utilizare a platformei dedicate evenimentului. Nativi digital, tinerii din generația Z sunt mai deschiși să participe la astfel de evenimente, iar pentru angajatori, platforma online Angajatori de TOP Virtual scoate în evidență brandul de companie și oferă posibilitatea companiilor să își personalizeze profilul sau să activeze tehnologia VR de prezentare a sediului. Platforma este mobile friendly, fiind ușor de accesat și navigat.

 

Cum se poate participa la cel mai mare târg de joburi online? Pentru a aplica la joburile din cadrul  Angajatori de TOP Virtual, candidaţii trebuie să îşi creeze un cont şi un CV pe site –ul www.hipo.ro. După logare, vor putea aplica la toate joburile de interes. Participanții au posibilitatea să facă o selecție precisă a posturilor la care vor să aplice. Filtrele de căutare afișează oportunitățile de carieră în funcție de domeniul și / sau orașul de interes.

 

Câteva dintre companiile care participă la Angajatori de TOP Virtual sunt: ABS Software Development, Adecco, Allianz Technology, Auchan, Automatic Data Processing (ADP) România, Băneasa Developments, BCR, Bertrandt, Bosch Service Solutions, British American Tobacco, Carrefour Romania, Coca-Cola HBC România, Computer Generated Solutions România, Continental, DB Global Technology, DB Schenker GBS Bucharest, Dell, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, DM Drogerie Markt, DXC Technology, Endava, Ericsson, Exiger, Federal-Mogul Motorparts, Finastra, First Bank, Flex, Genpact, Groupe Renault România, Harman, HELLA, Henkel, HP Inc, Intralinks, Kaufland România, Kimball Elektronics, Lidl România, London Stock Exchange Group, McDonald’s, MHP – A Porsche Company, Michelin, Microsoft, Molson Coors Global Business Services, Mood Media, Nokia, Orange România, P&G, PayPoint, Philip Morris International, Playtika, RapidSolution Software, REWE Romania – Penny Market, Rompetrol – KMG International, Cegedim Service Center, Societe General European Business Services, Teleperformance Greece, Teleperformance România, TELUS International Europe, TELUS International Europe, Ubisoft, Unicredit Bank, Veeam Software, Verint, Visteon, Wipro Automotive Excellence Center, Wipro LTD etc.

 

Angajatori de TOP Virtual poate fi accesat până duminică, 2 decembrie. În secțiunea dedicată evenimentului, candidații vor putea vizita profilele companiilor, pot vizualiza joburile disponibile şi cerinţele solicitate de angajatori, respectiv pot aplica la joburi.

 

Mai multe detalii despre eveniment aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetopvirtual

 

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 11 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum:

  • hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București și Timișoara;
  • DevTalks, eveniment care reunește 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, Cloud computing și Big Data;
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români;
  • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.
Au văzut: 266