buldoexcavatoare

Cum sa alegi modelul potrivit din oferta diversificata de buldoexcavatoare?

Buldoexcavatoarele sunt probabil unul dintre cele mai utilizate vehicule de santier concepute vreodata, motiv pentru care cererea si oferta sunt foarte mari in acest sector. Functionalitatea deosebita a acestor utilaje este data de faptul ca sunt prevazute cu un echipament frontal de incarcare si un echipament pentru excavare situat in spate.

Care sunt aplicatiile buldoexcavatoarelor?

Multumita functiilor de incarcare si excavare, aceste vehicule se dovedesc a fi deosebit de utile in foarte multe medii de lucru si domenii de activitate, fiind capabile sa asigure terasarea, saparea fundatiilor, saparea santurilor si a gropilor, incarcarea si descarcarea diferitelor materiale, nivelarea terenurilor sau deszapezirea drumurilor publice si a cailor de acces.

In functie de accesoriul cu care sunt prevazute, acestea pot fi angrenate in lucrari din sectorul de constructii, cel de lucrari publice, administrarea drumurilor, extractie si procesare de minerale si altele. Astfel, printre diferitele accesorii cu care poti dota un astfel de utilaj se inscriu si: cupe de excavare cu diferite caracteristici, cupe malaxor, cupe de taluzare, brat de excavare, cupe trapezoidale, picon, burghiu hidraulic de pamant, perii de asfalt, furci, lame de zapada si freze pentru deszapezire, tocator de resturi vegetale si graifer de busteni.

Evident, aplicatiile buldoexcavatoarelor vor fi dictate de accesoriile pe care le alegi.

Detalii in achizitionarea unui buldoexcavator

In majoritatea cazurilor, buldoexcavatoarele reprezinta investitii deosebit de profitabile, atat fiindca pot fi folosite la o diversitate de activitati, cat si din prisma pretului redus in comparatie cu alte tipuri de utilaje de santier ce ofera aceeasi putere si eficienta.

Cu toate acestea, achizitionarea unui astfel de utilaj nu este in totalitate justificata in cazul in care il folosesti pentru mai putin de 6 luni pe an, motiv pentru care ai putea alege sa consulti categoria de inchirieri a site-urilor de profil. In cazul in care activitatea depaseste aceasta perioada, poti alege cele mai bune oferte de buldoexcavatoare de vanzare noi sau la mana a doua din cele peste 2.000 de anunturi listate pe site-ul Autoline.ro.

Indiferent daca solutia potrivita pentru bugetul si necesitatile tale este un utilaj nou sau unul second hand, important este sa faci alegerea in functie de caracteristicile de performanta si de marca lor, astfel incat sa poti:

– creste eficienta in lucru;

– reduce perioada de amortizare a investitiei;

– creste profitul si cifra de afaceri a companiei.

Din acest punct de vedere, cele mai multe anunturi cu buldoexcavatoare de vanzare pe care le vei descoperi accesand site-ul Autoline.ro apartin unor marci de succes precum JCB, New Holland, Case, Volvo, Komatsu, Caterpillar sau Mecalac. Modelele de succes produse de acesti giganti ai industriei pot fi accesorizate in functie de particularitatile activitatii tale iar optiunile de achizitionare cuprind atat vanzarea directa, cat si participarea la licitatii.

Un alt detaliu care te va ajuta sa identifici rapid cea mai buna varianta pentru afacerea ta este posibilitatea de a sorta buldoexcavatoarele listate in functie de conditie (nou sau second hand), marca, pret, an de fabricatie, adancime si raza de sapat, durata de functionare, tara in care se afla fiecare utilaj de vanzare si alte caracteristici importante ale motorului, cutiei de viteze si cabinei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *