Tehnologie

De ce sa inveti JAVA

Daca vrei sa faci o schimbare in cariera si te-ai gandit sa inveti programare JAVA atunci te felicitam pentru ca acest limbaj de programare este foarte cautat de marile firme din Timisoara si tara si te va ajuta sa iti gasesti rapid un job bun cu un salariu peste medie. Hai sa vedem de ce este bine sa inveti programare JAVA.

1. Stiai ca JAVA este unul dintre cele mai cautate limbaje de programare?

In fiecare an CodingDojo face studii pentru a determina care este cererea pentru diverse limbaje de programare in functie de companii si piata. Astfel in 2018 JAVA a fost cel mai cautat limbaj de programare pentru ca prin acesta sunt dezvoltate multe aplicatii web, desktop si mobile.

Daca vei stapanii bine bazele acestui limbaj de programare in Romania iti poti gasi foarte usor un job pe pozitia de JAVA developer.

2. Salariul

Pentru piata din Romania, salariul unui junior JAVA developer incepe de la 800 euro per luna pentru nivelul de entry level, iar pentru nivelul de middle de la 1300 euro per luna. Sa nu te sperie gandul ca nu iti poti gasi un job ca developer JAVA in Timisoara si in orasele mari din Romania. Multinationalele au raportat o criza acuta de specialisti in programare nu doar in JAVA, deci succesul sta in a cunoaste foarte bine bazele acestui limbaj JAVA.

3. Prin JAVA poti dezvolta diverse aplicatii desktop si mobile

JAVA este folosit pentru a dezvolta diverse softuri pentru finante, medicale, educatie, productie si multe alte industrii. Stiai ca peste 90% din companiile din Fortune 500 folosesc JAVA pentru arhitectura softurilor lor? Astfel ORACLE in 2016 a raportat ca peste 3 miliarde de device-uri folosesc JAVA ca sistem de rulare.

4. Cariera frumoasa

Programatorii sunt persoane care sunt bine vazute de catre societate si sunt bine remunerati pentru jobul lor. DE aceea cererea de personal specializat in JAVA/ Python / C++ este mare in Romania, iar piata de recrutare se zbate sa gaseasca candidatii ideali pentru pozitiile valabile.

Astfel companiile mari se lupta pentru angajarea unor programatori care cunosc si stapanesc bine bazele unui limbaj de programare prin oferirea de salarii atractive si multe beneficii in plus.

Deci daca te gandesti sa faci o schimbare de cariera si sa devi programator JAVA te invatam la cursul nostru de JAVA sustinut de IT LABS in Timisoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *