Tehnologie

Ronexprim – 25 de ani de excelenta in tehnologia aparatelor de masura si control

Ronexprim este o prezenta constanta pe piata romaneasca de aparatura de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, inca din anul 1991. Compania romaneasca este, de asemenea, recunoscuta pentru programele educationale si transferul de know-how in privinta ultimelor tehnologii inovative si standardelor internationale in domeniu.

De-a lungul timpului, Ronexprim a dezvoltat o gama larga de servicii profesionale, adaptandu-le pentru piata autohtona. De la consultanta specializata si asistenta tehnica pentru configurarea, integrarea si instalarea echipamentelor, la servicii de mentenanta, pana la traininguri profesionale, Ronexprim este recunoscuta ca fiind una din cele mai eficiente companii din segmentul sau de activitate de pe piata est-europeana.

Calitatea, eficienta si inovatia sunt unele din valorile fundamentale ale companiei. Complexitatea tehnologica a produselor si calitatea ireprosabila a serviciilor oferite pe piata romaneasca sunt garantate de experienta de lunga durata a echipei de specialisti si relatiile solide ale acestora cu partenerii de business ai companiei. Toate acestea au condus la fidelitatea clientilor fata de brandul Ronexprim, care a facut pionierat in acest domeniu, inca din 1991.

Ronexprim are un portofoliu extins de produse care integreaza cele mai avansate tehnologii, ca de exemplu: microscoape electronice, spectrometre si difractometre, echipamente de analiza fizico-chimica a diverselor materiale, oferind in acelasi timp si servicii incepand de la consultant specializata si asistenta tehnica pentru echipamente, configurare integrare si instalare, acoperind intretinerea în garantie si post-garantie pentru formarea profesionala a angajatului clientului si furnizand cele mai noi versiuni de upgrade software si hardware.

Compania Ronexprim a fost fondata in Octombrie 1991 de catre Mircea Stoian, functionand initial ca Agentie si Service pentru Departamentele Industriale ale companiei olandeze Philips.

“Mircea Stoian a fost o personalitate marcanta, care ramane in memoria angajatilor si partenerilor companiei ca un model de etica profesionala, respect, corectitudine si inovatie. Pentru multi dintre cei care l-au cunoscut, va ramane un exemplu de modestie, si in acelasi timp, de persoana care stie sa asculte, sa inteleaga si sa-i ajute pe ceilalti. Toate eforturile depuse de catre Mircea Stoian, in calitate de fondator si lider, sunt confirmate astazi de catre rezultatele exceptionale ale companiei Ronexprim, pe care a condus-o in ultimii 22 de ani, formand o adevarata familie de profesionisti”, declara Rodica Stoian, actualul director general Ronexprim. Mircea Stoian este, de asemenea, cunoscut ca fiind fondatorul si presedintele primei televiziuni private din Romania – SOTI TV, pe care a lansat-o in 1991.

In prezent, Ronexprim domina piata romaneasca a aparatelor de masura si control, distribuind produse realizate de cei mai renumiti producatori din lume, precum FEI, Malvern Instruments, Edinburgh Instruments, Fluke, Keysight Technology, Cardinal, si multi altii. Profesionalismul echipei Ronexprim este confirmat de numarul impresionant de premii nationale si internationale care i-au fost acordate.

In cei peste 25 de ani de activitate, Ronexprim a furnizat, integrat si instalat peste 20.000 de echipamente in laboratoare industriale si de cercetare. “Scopul nostru este de a pune la dispozitie aparate de masura si control si echipamente de laborator care sa fie eficiente si accesibile, fara a face rabat la calitate” sustine Dna Dr. Rodica Stoian, care va fi prezenta la editia XX a conferintei RICCCE 2017, in perioada 06-09.09.2017, pentru a prezenta lucrarea cu titlul “Ronexprim – The most reliable Romanian partner of knowhow and technology transfer from technology producers to you”. Prezentarea are ca scop evidentierea faptului ca, de 25 ani, Ronexprim reprezinta cea mai de incredere veriga de legatura intre unii dintre cei mai mari producatori de aparatura de cercetare din lume si comunitatea de cercetare stiintifica/industriala din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *