Sisteme de securitate incadrate in smart home - fibaro

Smart Home – cu o casă tehnologizată ai siguranța garantată

Cu siguranță ai auzit măcar odată termenul de smart home systems sau, dacă ești pasionat de filmele care ilustrează viitorul, îți poți imagina cum funcționează aceasta. Da, ai auzit bine! Tehnologiile actuale au evoluat și s-au performat până în punctul în care o casă inteligentă nu mai este de domeniul fantasticului.

Cum îți poate schimba viața achiziționarea unui smart home systems „Fibaro”

Cel mai important avantaj al acestui sistem este că îți asigură confortul și securitatea de care ai nevoie. Din momentul în care ai hotărât să-ți instalezi acest sistem de control inteligent, poți să lași grijile la o parte. Probabil te întrebi de ce și cum este posibil? E simplu, Smart Home FIBARO va avea grijă de tot, transformându-ți locuința într-un sistem de autoreglare și datorită acestei abordări inteligente, casa ta nu va mai fi doar un imobil. Dispozitivele electrice dintr-o locuință inteligentă, pot comunica între ele, oferind astfel o gamă largă de aplicații pentru un plus de confort, siguranță (incluzând sisteme de alarmă utile) și economie de electricitate și căldură.

Întoarcerea acasă nu mai este plină de griji

Cu siguranță după o zi petrecută activ, unicul lucru la care visezi este să ajungi mai repede acasă și să te bucuri de odihna binemeritată. Da, poți să faci asta fără a mai fi preocupat de griji precum: stropirea gazonului, dezactivarea și reactivarea sistemelor de alarmă, aerisirea casei și multe altele, pentru că în lumea FIBARO totul este automatizat! Astfel, acesta îți oferă un plus de avantaje, și anume:

  1. Cea mai avansată soluție de smart home control din lume

Sistemul FIBARO reprezintă cea mai avansată soluție de smart home control din lume. Acesta permite automatizarea și monitorizarea tuturor dispozitivelor electronice din întreaga casă, printr-o simplă apăsare de buton.

  • Sistem care funcționează în totalitate wireless

Sistemul FIBARO utilizează tehnologia Z-Wave wireless, care te vor face să uiți de praf și kilometraj de cabluri în toată casa.

  • Deține un design inovator, simplu, comod și unic

Senzorii FIBARO au un design extrem de compact și sunt proiectați până la cel mai mic detaliu, fiind astfel ușor de integrat în orice spațiu.

Sistemul de control FIBARO îți garantează accesul la cele mai noi și eficiente tehnologii, oferindu-ți, un plus de liniște, siguranță personală și confort, în orice moment al zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *