Produsele resigilate inseamna doar faptul ca articolele au fost returnate vanzatorului (din motive diverse) si aceasta nicidecum nu inseamna ca sunt deteriorate in vreun fel. Daca vorbim despre telefoane resigilate acestea deseori pot fi returnate din motiv ca nu corespunde modelul sau clientul a gresit cand a plasat comanda. Cat timp toate componentele sunt intacte el poate fi returnat intr-un termen anumit de zile.

Telefoanele se mai resigileaza atunci cand:

  1. Au fost fotografiate pentru a fi postate pe panoul de publicitate.
  2. Au fost plasate in showroom-urile magazinului.
  3. Au fost testate de tehnicienii comerciantului.
  4. Au necesitat o resigilare din motiv ca transportul nu s-a efectuat in conditii favorabile si sigiliul era defect.

Fara indoiala aceste resigilate telefoane sunt noi, au cutia si toate accesoriile originale in regula, iar garantia este prezenta.

Atunci cand decizi sa cumperi un produs resigilat, primul avantaj care iti vine in minte este pretul redus. Acesta reprezinta un mod usor de a obtine telefonul mult dorit fara a cheltui o suma imensa pe el.

Cu toate acestea, exista cateva masuri de precautie care trebuie luate atunci cand vrei sa cumperi un telefon resigilat:

  • Verifica eficienta departamentului de asistenta pentru clienti si solicita garantia;
  • Verifica numaidecat software-ul dispozitivului. Telefonul nu trebuie sa aiba nicio aplicatie terta parte suspecta preinstalata pe care nu o poti identifica. De asemenea, asigura-te ca telefonul este resetat corect la starea din fabrica si ca nu contine alte aplicatii straine;
  • Asigura-te ca toate accesoriile sunt functionale. Este important sa verifici daca incarcatorul  functioneaza bine, la fel si bateria.

Cel mai avantajos atunci cand cumperi un telefon resigilat este faptul ca acesta costa mult mai putin decat un telefon nou, chiar daca e acelasi. Majoritatea utilizatorilor iti vor oferi feedback pozitiv pentru bunurile resigilate si daca il cumperi din magazine de brand, nu ai niciun motiv de indoaiala sau ingrijorare.

Produsele resigilate au marele avantaj de a fi verificate de tehnicienii magazinului respectiv, iar acestia garanteaza buna lor functionare.

Merita sa achizitionam produse resigilate? Raspunsul celor care deja au facut-o este „Da, cu siguranta!”.

Au văzut: 3644