Daca intreaga ta viata ai avut in gospodarie electronice si electrocasnice marca Samsung este foarte probabil ca si in prezent sau in viitorul actual sa te orientezi catre aceeasi marca in caz de noi achizitii. Fara indoiala Samsung ramane unul dintre cei mai mari competitori tehnologici de pe piata, in ciuda faptului ca si alte brand-uri populare precum Huawei sau Apple vin cu multiple inovatii.

Vestea si mai buna pentru toti fanii Samsung e ca-si pot achizitiona telefoane Samsung la preturi cu adevarat inedite. In magazinul magazinGSM.ro vei gasi telefoane Samsung la preturi super accesibile in functie de model si performante, chiar si unele modele second-hand.

Desi pe piata telefoanele marca Samsung sunt in general accesibile la pret iar unele persoane pot fi reticente in ceea ce priveste achizitia de telefoane second hand, iata cateva motive pentru care ar trebui sa ai in vedere un astfel de telefon sau chiar sa si achizitionezi unul.

Cand si de ce sa achizitionezi un telefon second hand

  • Buget redus

Daca nu ai un buget foarte ridicat si totusi iti doresti un smartphone de ultima generatie, acum nu mai e necesar sa faci diferite compromisuri pentru a-ti putea permite un astfel de telefon. Poti achizitiona un smartphone de marca,, second hand, la cel mai mic pret de pe piata, prin intermediul accesoriiGSM.ro.

Poti apela la un astfel de telefon chiar si dimpotriva, daca efectiv nu-ti doresti sa cheltui bani foarte multi pentru un smartphone cu proprietati cel putin decente, ideal pentru relaxare.

  • Ideal pentru copii

Orice copil isi doreste un telefon si mai ales unul modern, cat se poate de performant. Insa deseori nici parintii nu au un asemenea telefon sau nu dispun de bugetul necesar. Ori sa nu uitam ca deseori copiii sunt neatenti si nu au foarte mare grija de lucrurile lor. Asadar, decat sa invesesti foarte multi bani intr-un telefon pe care copilul tau l-ar putea strica imediat, mai bine te orientezi catre un telefon second.

  • Pentru zile “negre”

Intotdeauna este bine sa ai un telefon de rezerva, pentru ca niciodata nu se stie cand se defecteaza telefonul pe care-l folosesti in prezent. Astfel, poti opta pentru un model second hand similar sau poate chiar pentru o versiune mai buna la acelasi pret. Poti de asemenea sa folosesti telefoanele alternativ, astfel incat sa le conservi durata de viata.

Au văzut: 267