Odată cu noile trenduri modelele de tenisi au luat amploare, în același timp, vedem în peisaj atât pantofi cu toc, cât și pantofi fără toc. Și din ce în ce mai multe femei par să îndrăznească mai mult în materie de fashion. Așadar, astăzi vorbim despre trei tipuri de încălțări pentru femeile secolului XXI.

Modelele de tenisi dama

Ei bine, s-a tot scris pe această temă, dar se pare că niciodată informația nu este suficientă. Tenisi dama albi, negri, colorați, vopsiți sau desenați. Originalitatea în ceea ce reprezintă o pereche de tenisi poate fi diversă. Tot ce contează este să fie comozi, potriviți ocaziei și să te simți bine purtându-i. Îi poți purta cu jeansi, cu rochii, sau cu fuste, în același timp pot fi purtați chiar și cu pantaloni pentru birou. Totul ține de alegerea pe care vrei tu să o faci.

Pantofii casual, cu talpă joasă

Când te gândești la pantofi fara toc te gândești automat la balerini sau pantofi Oxford. Pe perioada primăverii aceștia pot fi cei mai la îndemână pentru toate femeile. Sunt comozi, dar fashion în același timp. Sunt ca și pantofii bărbătești. Pentru o zi la facultate, la birou, în parc sau la mall poți fi purtați în locul unor pantofi cu toc.

Modelele de pantofi cu toc gros sau stiletto

Ca să faci o femeie să te asculte trebuie să îi vorbești despre pantofi cu toc, pentru că efectiv toate suntem îndrăgostite de ei. Sunt eleganți și ne fac să ne simțim sexy. Dintre toate tipurile de pantofi, modelele de pantofi cu toc sunt cei mai potriviți pentru evenimente, pentru petreceri sau întâlniri importante. Iar dacă o femeie vrea să impresioneze în mod evident va apela la pantofi cu toc. Și odată cu vârsta, dragostea pentru pantofi cu toc nu scade, dimpotrivă, este din ce în ce mai mare.

Pentru fiecare femeie este important să se simtă frumoasă și apreciată și tocmai de aceea indiferent de încălțările pe care le poartă ea trebuie apreciată. Învață să te iubești și să te apreciezi pentru ceea ce ești cu adevărat.

Au văzut: 256